De nieuwbouwwoning van Lieselore en Heino

Wanneer uw nieuwbouwwoning opgeleverd wordt, wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk in wonen. Vaak heeft u zelf al een goed beeld van hoe uw woning er uit moet komen te zien.  Maar, u wilt natuurlijk wel een mooie, strakke, toekomstbestendige afwerking van uw  woning. 

Dit was ook het geval voor Heino en Lieselore. Zij zijn verhuisd naar een nieuwbouwwoning  in Deventer, dicht bij het centrum. Heino vertelt: “Mijn vrouw had vooral de wens om  dichter bij de stad te wonen. Toen wij de kans kregen om in een nieuwbouwwoning te  wonen, hebben wij dat met beide handen aangepakt.” 

Lees hieronder het verhaal van Heino en Lieselore.

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Het volledige aanbod van Uwnieuwbouwwoning.nl

Zodra een nieuwbouwwoning opgeleverd wordt, begint de afwerkfase. Tijdens deze fase  moet u vaak veel beslissingen nemen die van belang zijn voor het toekomstbeeld van uw  woning. Zo kunt u beslissen om de afwerking van de woning uit te laten voeren door de  aannemer, of door een externe partij. 

Bij de woning van Heino en Lieselore is Uwnieuwbouwwoning.nl verantwoordelijk geweest  voor het afwerken van de wanden, de vloer én de trap. Niet alleen de afwerking, maar ook het regelen van de planning behoort tot het aanbod van Uwnieuwbouwwoning.nl. 

Afbouw door Uwnieuwbouwwoning bij Lieselore en Heino

“Om  volledig ontzorgd te worden is fijn in zo’n drukke periode. Het is ideaal dat je niet afhankelijk  bent van meerdere partijen. Alles onder één dak geeft rust en is makkelijk in de  communicatie. Dit merk je ook wanneer er wat moet worden aangepast in de planning. Dat  is namelijk geen probleem. De flexibiliteit is een pluspunt,” aldus Heino.

Snelle service

Uwnieuwbouwwoning.nl zorgt voor het totale proces om zo de klant volledig te ontzorgen.  Bij Heino en Lieselore verliep dit ook goed. Heino vertelt: “Mitchell heeft ons fantastisch  geholpen in de showroom en bij alle vragen die wij hadden over de oplevering. Dat was erg  prettig.” Tijdens de oplevering verliep niet alles even soepel. Zo vertelt Heino: “Na miscommunicatie over de planning kon de keuken bijna niet worden geplaatst. Nadat ik  contact had met Mitchell heeft hij er alles aan gedaan om afwerking van de vloer en de  wanden direct in gang te zetten. Dankzij het snelle handelen is de keuken toch op tijd  geplaatst. Hier zijn wij zeer over te spreken.” 

"Mitchell heeft ons fantastisch  geholpen in de showroom en bij alle vragen die wij hadden over de oplevering. Dat was erg  prettig." Heino van Donselaar
Afbouw woning bij Lieselore en Heino. De woonkamer.

Kwaliteitsgarantie

Bij Uwnieuwbouwwoning.nl geven wij altijd garantie op onze werkzaamheden. Wij willen dat  u jarenlang plezier heeft van uw woning en tevreden bent over het eindproduct. Bij de  nieuwbouwwoning van Heine en Lieselore is Uwnieuwbouwwoning.nl een aantal keer  teruggekomen om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Zo vertelt Heino: “Nadat wij er achter  kwamen dat er een steentje onder de PVC vloer zat én de verkeerde kleur was gebruikt bij  het aanstippen van vlekjes bij de trap, hebben wij contact gehad met Mitchell. Al snel stond  er een vakman voor de deur om dit te herstellen. Dat is echt top gegaan.”

Benieuwd naar de woning van Heino en Lieselore? Bekijk dan de onderstaande video.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen