Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Nieuwbouw behangen

Laat de wanden van uw nieuwbouw woning behangen voor een prachtig afgewerkt eindresultaat. Wij bieden zowel glasvezel- als glasvliesbehang aan en werken enkel met A-kwaliteit behang van ProGold. Bovendien kiest u bij ons voor vakmanschap, duurzaamheid en garantie. Heeft u specifieke wensen? Onze adviseur denkt graag met u mee! 

Waarom uw nieuwbouw woning laten behangen?

 • Scheuroverbruggende werking
 • Duurzaam en allergievrij
 • Langer plezier van uw wanden 

Lees snel verder!

9.3
408 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom een nieuwbouw woning laten behangen?

Het behangen van de wanden maakt uw nieuwbouwwoning helemaal af. Omdat u elke dag naar de wanden moet kijken is het fijn als ze precies zo zijn afgewerkt zoals u in gedachten heeft. Heeft u al een mooi behang in gedachten? Perfect! Nog een beetje aan het twijfelen? Ook geen probleem, we helpen u graag een handje verder met wat meer informatie.

Soorten behang

Bij Uwnieuwbouwwoning.nl kunt u kiezen uit verschillende soorten behang: glasvezelbehang en glasvliesbehang. We kunnen ons voorstellen dat u misschien de verschillen niet kent, daarom lichten we deze graag toe!

Glasvezelbehang

Het voornaamste kenmerk van glasvezelbehang is dat het is gemaakt met een bepaalde structuur, waardoor het een motief bevat. Dit motief ontstaat door het samenpersen van glasvezels. Maar waarom zou u kiezen voor glasvezelbehang? Dit soort behang brengt verschillende voordelen met zich mee, waaronder de scheuroverbruggende werking. Bovendien is het behang allergievrij en brandbestendig. Allemaal kenmerken die bijdragen aan de kwaliteit! Wilt u meer weten? Lees dan snel verder over de voordelen van glasvezelbehang.

Glasvliesbehang

De andere optie waar u voor kunt kiezen is glasvliesbehang, wat in tegenstelling tot glasvezelbehang structuurloos is. Het is een perfecte vervanging van stucwerk omdat het zo glad is, waardoor u nauwelijks verschil ziet! Glasvliesbehang is geschikt voor verschillende ondergronden en er kan makkelijk overheen geschilderd worden. Twee grote pluspunten! Er zijn nog meer redenen waarom glasvliesbehang een goede keuze is, waar we u graag meer over vertellen!

Algemene informatie

Heeft u interesse in het behangen van uw nieuwbouwwoning, maar weet u nog niet precies waar u naar op zoek bent? De showroom is de oplossing voor uw probleem! U bent vast ook benieuwd naar de kosten van nieuwbouw behangen. Gelukkig kunnen we u ook daar snel mee helpen!

Behangen kosten

Of u nu gaat voor glasvezelbehang of glasvliesbehang, beide opties zijn qua prijs erg aantrekkelijk. Dit komt door de optimale prijs-kwaliteitverhouding. Klinkt goed toch? Met behulp van onze handige rekentool kunt u nu meteen een prijsindicatie op maat aanvragen. Eenvoudig en vrijblijvend!

Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom als u graag inspiratie op wilt doen voor uw behang. Onze projectadviseurs helpen u tijdens uw afspraak graag op weg en beantwoorden al uw vragen. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit behang voor uw nieuwbouwwoning! Maak nu snel een afspraak.

 

Neem contact op!

Heeft u nog vragen over het behangen van uw nieuwe huis? Vraagt u zich bijvoorbeeld af of u beter kan gaan voor glasvezelbehang of glasvliesbehang? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Dit kan heel eenvoudig door middel van ons contactformulier. Liever even bellen of mailen? Ook geen probleem natuurlijk. We kijken er naar uit om u verder te helpen bij het behangen van uw nieuwbouwwoning!

Contact opnemen

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Bereken uw prijsindicatie Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors