Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Klantcase: het droompaleis van Bram en Evita

9.3
408 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Volledig naar wens renoveren

Wanneer u een bestaande woning koopt, wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk in wonen. Vaak heeft u zelf al een goed beeld van hoe uw woning eruit moet komen te zien nadat een renovatie heeft plaatsgevonden. Maar, u wilt natuurlijk wel een mooie, strakke, toekomstgerichte afwerking van uw woning, zodat dit niet op een later tijdstip nog moet gebeuren. Dit was ook het geval voor Bram en Evita. Op 22 december 2020 vond de sleuteloverdracht voor hun nieuwe woning plaats en sinds 27 januari zijn zij verhuisd, samen met hun drie kinderen, naar Het Laar te Deventer.  Om de woning volledig naar wens te renoveren werd Uwnieuwbouwwoning ingeschakeld.

Ontzorging door één partij

Zodra de sleuteloverdracht van een bestaande woning heeft plaatsgevonden begint de renovatiefase. Voorafgaand aan deze fase, maar ook zeker tijdens deze fase, moet u beslissingen nemen die van belang zijn voor het toekomstbeeld van uw woning. Daarnaast zijn er ook vele mogelijkheden om de renovatie uit te laten voeren. Het kan namelijk zo zijn dat u kiest voor verscheidene partijen of dat u de renovatie gedeeltelijk zelf wil oppakken. “Wij wilden ook echt het gehele huis laten renoveren, maar waar begin je dan? Op dat moment zijn wij gaan zoeken op het internet en in onze vriendenkring naar een goed bedrijf om dit voor ons op te pakken. Zodoende zijn wij bij Uwnieuwbouwwoning uitgekomen.” vertelt Evita. Bram voegt hieraan toe: “Het gemak dat alles wat wij wilden renoveren aan de woning, door één partij kon worden gedaan was voor ons doorslaggevend. Het is daarnaast ook erg fijn dat er maar één planning is, wat naadloos aansloot op onze wensen, en wij dus niet zelf een geheel passend schema moesten opstellen. Dit werkte voor ons erg ontzorgend.”

Klantcase

Voordat een renovatie daadwerkelijk van start kan gaan, is het van belang dat er goede afspraken en keuzes worden gemaakt omtrent de vloer, het materiaal en eventueel de kleuren. Dit wordt bij Uwnieuwbouwwoning vaak op afspraak in de showroom gedaan, zodat de klant een goed voorbeeld heeft van wat hij/zij kan verwachten. “In de showroom hebben wij met de adviseurs om tafel kunnen zitten, dit alles met in acht neming van de richtlijnen gesteld door het RIVM. Tijdens dit gesprek hebben wij gekeken naar de verschillende mogelijkheden voor onze vloer, muren en het houtwerk.” Evita vertelt verder: “Gelukkig hadden wij al wel in gedachte wat wij graag zouden willen, maar er komen toch veel mogelijkheden en opties op je af dat je bij sommige dingen helemaal nog niet stil gestaan hebt. Hierbij hebben wij erg veel gehad aan het advies en informatie die gegeven werd. Daarnaast werd er ook echt meegedacht vanuit de adviseurs, waardoor de showroom echt een meerwaarde voor ons had.”

"Wij zijn echt tevreden over de geleverde kwaliteit van Uwnieuwbouwwoning!" Evita

Tijdens de renovatie van de woning zijn Bram en Evita goed op de hoogte gehouden over de voortgang en de planning. “Onze planning was erg strak, doordat wij tijdens de feestdagen gingen renoveren en rekening moesten houden met de plaatsing van de keuken. Daarbij zijn de korte lijnen qua communicatie bij Uwnieuwbouwwoning erg fijn. Er heerste geen onduidelijkheid tijdens de renovatie en voor vragen konden wij altijd bij Mitchell of één van de mannen terecht.” vertelt Bram. Evita voegt hieraan toe: “Tijdens een renovatie hoor je vaak dat er vertraging wordt opgelopen door bepaalde werkzaamheden, maar dit is bij ons niet het geval geweest. De heren die bij ons aan het werk waren hebben zelfs extra dingen opgepakt. Wij zijn echt tevreden over de geleverde kwaliteit!” Maar, naast een goede planning is de communicatie ook van belang. Zo kan er ingespeeld worden op eventuele vragen en/of problemen die zich tijdens het proces voordoen. Bram vertelt: “De korte lijnen en snelle communicatie zijn erg fijn. Wanneer wij met vragen zaten of even iets moesten weten qua werkzaamheden was Mitchell altijd te bereiken. Dit heeft echt een meerwaarde voor ons gehad.”

Inrichting Nieuwbouwwoning

Een top eindresultaat

Het antwoord op de vraag: “Zouden jullie ons aanraden aan anderen?” hoefden Bram en Evita maar kort na te denken. Volmondig zeiden zij: “Ja en dat hebben wij ook al gedaan! Wij hebben dan ook al veel buren en vrienden over de vloer gehad die vragen waar wij de renovatie van onze woning hebben laten doen. Wij raden hen zeker aan om naar Uwnieuwbouwwoning te gaan.” Evita vult aan: “Wij zijn dan ook echt tevreden over het eindresultaat en het snelle handelen van Uwnieuwbouwwoning. Daarnaast is het erg fijn dat je in meerdere opzichten ontzorgd en ondersteund wordt. Al met al hebben wij een erg goede ervaring gehad.”

Bent u ook benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking of renovatie van uw huis kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak in de showroom!

Benieuwd naar Uwnieuwbouwwoning?

Bent u ook benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking van uw huis kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak in de showroom of bereken uw prijsindicatie!

 

Prijsindicatie aanvragen

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors