Op zaterdag 9 maart zijn onze showrooms in Hoofddorp, Deventer en Oisterwijk geopend >> Maak direct een afspraak.

Binnenkijken bij: Judith en Olav

Wonend in een groene omgeving in een nieuwbouwwoning met beneden een gietvloer, boven een pvc vloer, stucwerk aan het plafond, nieuwe trap en dakplaten. Judith en Olav hebben het allemaal dankzij Uwnieuwbouwwoning. Samen kijken zij in deze klantencase terug naar hoe hun succesvolle samenwerking met Uwnieuwbouwwoning verliep.

 

9.2
386 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

”Bij bekenden zagen wij het resultaat van Uwnieuwbouwwoning”

”Wie schakelen wij in met de afbouw van onze nieuwbouwwoning?” Is dé vraag die gesteld wordt wanneer het tijd is voor de afbouw. Bij Judith en Olav was die vraag snel beantwoordt. Bij bekenden zagen ze al eerder hoe Uwnieuwbouwwoning de afbouw doet en daar waren Judith en Olav erg enthousiast over. Vervolgens hebben zij via het internet in contact opgenomen met Uwnieuwbouwwoning.

 

Advies op maat in de showroom van Uwnieuwbouwwoning

Eenmaal in contact gekomen, wilden Judith en Olav met hun eigen ogen zien wat de opties zijn bij de afbouw van een nieuwbouwwoning. Ze hebben toen snel een afspraak gemaakt bij de showroom van Uwnieuwbouwwoning. Eenmaal aangekomen zagen Judith en Olav zelf welke opties het best geschikt zijn voor hun nieuwbouwwoning en werden ze geadviseerd door een specialist. ”Hierbij werd goed met ons meegedacht met de afwerking van de trap en zolderplaten. Daar hadden wij zelf namelijk niet bij stil gestaan.”

Judith en Olav vonden het erg gemakkelijk dat alles bij Uwnieuwbouwwoning zelf kon. Er kwamen dus geen externe partijen kijken bij de afbouw van de woning. Deze uitgebreide service van Uwnieuwbouwwoning gaf voor Judith en Olav de doorslag om met Uwnieuwbouwwoning in zee te gaan voor de afbouw van hun woning.

Klantcase
"Aangezien Uwnieuwbouwwoning alle werkzaamheden heeft gedaan, was de planning eenvoudig. Soms veranderde de planning bij ons, maar dat was voor Uwnieuwbouwwoning geen probleem." Olav Wolters

Tijd voor de afbouw!

Toen eenmaal besloten was hoe de afbouw tot stand wordt gebracht, gingen de mensen van Uwnieuwbouwwoning aan de slag. Zo hebben ze beneden een gietvloer aangebracht en boven een pvc vloer. Ook hebben ze stucwerk geleverd aan het plafond en hebben ze trappen afgwerkt. Tenslotte zijn er ook dakplaten aangebracht in de woning van Judith en Olav.

Communicatie met Uwnieuwbouwwoning

Over de communicatie met Uwnieuwbouwwoning zijn Olav en Judith zeer tevreden. ”Aangezien Uwnieuwbouwwoning alle werkzaamheden heeft gedaan, was de planning eenvoudig. Soms veranderde de planning bij ons, maar dat was voor Uwnieuwbouwwoning geen probleem.” Daarbij was er tijdens de afbouw ook ruimte genoeg om tussentijds te veranderen van verf.

Klantcase
Klantcase

Van een nieuwbouwwoning naar een thuis

Nu de werkzaamheden af zijn, genieten Judith en Olav elke dag van hun woning. Regelmatig maken ze samen met de hond een wandeling door de groene omgeving. Daarbij zijn ze zeer tevreden over het eindresultaat. ‘’Elke keer als wij de woning binnenstappen, krijgen wij echt het gevoel dat we thuis zijn’’.

Bent u op zoek naar een partij die de volledige afbouw van uw nieuwbouwwoning kan doen? Maak dan een afspraak bij onze showroom waarbij wij u adviseren over wat de beste opties van uw woning zijn. Of vraag de prijsindicatie aan zodat u een goed beeld krijgt van de kosten.

Benieuwd naar Uwnieuwbouwwoning?

Bent u ook benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking van uw huis kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak in de showroom of bereken uw prijsindicatie!

 

Prijsindicatie aanvragen

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors