Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

De afbouw van uw woning is bij uwnieuwbouwwoning.nl in goede handen. Bij de afbouwfase van uw woning draait het om de gehele afwerking, zodat uw nieuwbouwwoning bewoonbaar wordt. Uwnieuwbouwwoning.nl bestaat uit verschillende bedrijven die gespecialiseerd zijn in een bepaald onderdeel op het gebied van afwerking. Zaken die vallen onder de afbouw zijn: leggen van een vloer, wandafwerking en het plaatsen van trappen.

Verschillende pakketten

Wij bieden verschillende pakketten aan voor de afbouw van uw woning. Zo kunt u kiezen voor een totaal pakket, waarbij onze vakmannen de totale zorg voor uw wanden, vloeren en trappen op zich zullen nemen. Daarnaast bieden we ook een combopakket aan. Dit pakket bestaat uit de afwerking van uw wanden en vloeren. Tot slot hebben wij een basispakket. Indien u hiervoor kiest, zullen onze werknemers zorgen voor uw wandafwerking.

Er zitten veel voordelen aan het kiezen voor uwnieuwbouwwoning.nl. Om te beginnen is het erg prettig dat u maar één aanspreekpunt heeft voor de gehele afbouw van uw nieuwbouwwoning. Dat houdt alles wel zo overzichtelijk, toch? Daarnaast hebben onze professionals al vele jaren ervaring in het vak, waardoor u kunt rekenen op kwaliteit. Zij werken enkel met de beste producten van Sigma Coatings, Vivafloors en Unipro. Wij willen het beste voor u en uw woning! Tot slot ontvangt u bij ons altijd garantie op de afwerking van uw nieuwbouwwoning.

Bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze eenvoudige prijsindicatietool. Indien u nog vragen heeft over wat wij voor uw woning zouden kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen u zo goed mogelijk van dienst proberen te zijn.

Gepubliceerd op 30-11-2018

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.