Afbouw

Tijdens de afbouw van uw nieuwbouwwoning werken wij de woning volledig af. Denk hierbij aan de wanden, vloeren en trappen. Ook wordt het stuc- en schilderwerk in deze fase gedaan. Wij ontzorgen u graag van A tot Z! 

Waarom de afbouw door Uwnieuwbouwwoning.nl laten verzorgen?

Eén aanspreekpunt
Vakmanschap
Kwaliteit
Duurzaamheid 

Lees snel verder! 

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Volledige afbouw

Volledige afbouw door Uwnieuwbouwwoning.nl

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de afbouw van nieuwbouwwoningen. Wij ontzorgen u graag en kunnen u helpen bij de complete afwerking van uw woning. Hieronder vindt u een overzicht van de werkzaamheden waarbij wij u als afbouwbedrijf kunnen helpen.

Na oplevering van uw nieuwbouwwoning zijn de ruimtes nog kaal. Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u bij de afwerking van uw wanden.

Onze specialisaties 

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de afwerking van uw wanden, stucen is er daar één van. Naast stucwerk bieden we verschillende soorten behang, waaronder glasvliesbehang en glasvezelbehang. Als klap op de vuurpijl draaien we onze handen niet om voor wat sauswerk, want een kleur op de wanden maakt uw woning pas echt af.

Het kiezen van de juiste vloerafwerking kan lastig zijn. U moet van te voren goed nadenken over de sfeer die u wilt dat de kamers uitstralen. De ene vloer kan namelijk heel uitgesproken zijn, terwijl de andere vloer nauwelijks opvalt.

Onze specialisaties 

Tegenwoordig zijn pvc en gietvloeren een uitstekend alternatief voor hout of laminaatvloeren. De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en zijn bovendien een goede keuze wanneer u allergisch bent voor huisstofmijt. Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u graag bij het plaatsen van beide typen vloeren.

Het afwerken van een trap is een tijdrovende en arbeidsintensieve klus. Ook zijn er een aantal zaken waar u van te voren goed over na moet denken, zoals de keuze van de verfsoort.

Onze specialisaties 

Wij geven u persoonlijk advies voor een trapafwerking die het best past bij uw situatie en leggen u vragen voor waar u waarschijnlijk zelf niet aan had gedacht. Wanneer u bijvoorbeeld kleine kinderen heeft, kan het een goede optie zijn om een speciale antislip verfsoort aan te brengen op de trap.

Bij een casco woning verzorgt de bouwer alleen de ruwbouw. De gehele binnenkant van het huis dient dus nog afgewerkt te worden. Dit is een flinke klus, maar u heeft wel de gehele controle over de afwerking van de binnenkant van de woning.

Onze specialisaties

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in dat wat u nodig heeft voor het voltooien van een casco woning: de afwerking van de wanden, trappen en vloeren.

Waarom u kiest voor Uwnieuwbouwwoning.nl

Wij zijn gespecialiseerd in afbouw en streven naar kwaliteit en vakmanschap. Onze dienstverlening gaat verder dan die van anderen en wij helpen onze klanten bij het realiseren van hun droomhuizen.

Met ervaren teams op de vloer en in het kantoor zorgen wij voor een efficiënte uitvoering en bieden wij klanten en partners:

 • Vakmanschap en kwaliteit
 • Eén aanspreekpunt en duidelijke communicatie
 • Duurzame relatie
 • Heldere planning
 • Landelijke dekking

Bekijk ook onze video’s!

Ga jij beginnen aan de afbouw van uw nieuwbouwwoning? Neem dan vooraf onze video’s door. Hierin bespreken wij onze checklist om te kijken of jouw woning gereed is voor de afbouw. Dit scheelt u later veel problemen!

In onze video’s bespreken wij het volgende:

 • Hoe controleer ik ingefreesd leidingwerk?
 • Zijn mijn uitwendige hoeken schadevrij?
 • Hoe verwijder ik stopcontactdozen en trapleuningen
 • Zijn mijn wanden behangklaar?
 • Voorbereiding voor de afwerking

 

 

Volg ons YouTube kanaal en blijf op de hoogte van onze tips en trics!

Nieuwbouwwoning afbouwen

De afbouw van uw nieuwbouwwoning is zonder twijfel een van de mooiste en spannendste momenten tijdens de bouw. De periode voorafgaand aan de afbouw heeft u verschillende belangrijke keuzes gemaakt en deze worden nu tot uitvoering gebracht. Ondanks dat de periode prettig zou moeten zijn, ervaren velen tegenslagen. Vaak verloopt de planning niet soepel en is de communicatie met afbouwbedrijven lastig, daar willen wij onderscheidend zijn. Wij hebben vakmannen op de bouw én op kantoor, zo verloopt de communicatie altijd soepel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng een bezoek aan onze showroom!

Onze afbouwprojecten

Nederland kent voor ons geen grenzen. Of het gaat om een project in het zuidelijkste puntje van Limburg of de noordelijkste woning van Groningen, Uwnieuwbouwwoning.nl werkt aan nieuwbouwprojecten door heel Nederland.

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

 

Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van de werkzaamheden die u door ons wilt laten verrichten. Wanneer u bijvoorbeeld uw wanden wilt laten stucen moet er hierbij rekening gehouden worden met de droogtijd van het stucwerk.

Wij werken te allen tijde met een duidelijke en flexibele planning, zodat u precies op de hoogte bent wanneer wij werkzaamheden zullen verrichten en wanneer we verwachten hiermee klaar te zijn.

Deze kosten zijn afhankelijk van uw wensen. Om meer inzicht te krijgen in de kosten die de afbouw met zich meebrengt kunt u vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen.

Onder de afbouw vallen alle werkzaamheden die de woning bewoonbaar maken. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl verzorgen wij de volledige afbouw. Denk hierbij aan vloerafwerkingwandafwerking,  trapafwerking, plafondafwerking en zolderplaten afwerken.

Gemiddeld duurt nieuwbouw tussen de 1,5 en 2 jaar. Dit is opgedeeld in twee fases. De eerste fase is de werkelijke bouw, ook wel ‘ruwe bouw’ genoemd. Na de ruwbouw is een nieuwbouwwoning wind- en waterdicht. Vervolgens vindt de oplevering plaats waarbij u de sleutels van uw nieuwbouwwoning krijgt. Daarna begint de tweede fase; de afbouw. Dit kunt u volledig aan ons uitbesteden!

Casco betekent dat een woning wind- en waterdicht is. Wanneer een woning casco wordt opgeleverd moet de afbouw nog plaatsvinden.

Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen