Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wanneer een gebouw wind- en waterdicht is, vindt de afbouw van een woning plaats. Tijdens deze fase wordt een woning afgewerkt en kunnen de wanden, vloeren, trappen en verlichting worden aangebracht. Ook wordt het stuc- en schilderwerk in deze fase gedaan. 

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in de afbouw van woningen. Wij ontzorgen u graag en kunnen u helpen bij de complete afwerking van uw woning. Hieronder vindt u een overzicht van de werkzaamheden waarbij wij u kunnen helpen. 

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Wandafwerking

Na oplevering van uw nieuwbouwwoning zijn de ruimtes nog kaal. Stucwerk op uw wanden zorgt voor een moderne uitstraling van uw woning. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het stucen van uw wanden. 

Onze specialisaties 

Zo kan het gebruikt worden als onderlaag voor het behangen of sausen van wanden, maar ook meteen in de gewenste kleur worden aangebracht. U kunt kiezen voor verschillende soorten structuren of voor glad stucwerk. Glad stucwerk is tegenwoordig populairder en is bovendien onderhoudsvriendelijker.

Vloerafwerking

Het kiezen van de juiste vloerafwerking kan lastig zijn. U moet van te voren goed nadenken over de sfeer die u wilt dat de kamers uitstralen. De ene vloer kan namelijk heel uitgesproken zijn, terwijl de andere vloer nauwelijks opvalt. 

Onze specialisaties 

Tegenwoordig zijn pvc en gietvloeren een uitstekend alternatief voor hout of laminaatvloeren. De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en zijn bovendien een goede keuze wanneer u allergisch bent voor huisstofmijt. U kunt hier meer lezen over het kiezen van de juiste pvc of gietvloer. 

Trapafwerking

Het afwerken van een trap is een tijdrovende en arbeidsintensieve klus. Ook zijn er een aantal zaken waar u van te voren goed over na moet denken, zoals de keuze van de verfsoort. 

Onze specialisaties 

Wij geven u persoonlijk advies voor een trapafwerking die het best past bij uw situatie en leggen u vragen voor waar u waarschijnlijk zelf niet aan had gedacht. Wanneer u bijvoorbeeld kleine kinderen heeft, kan het een goede optie zijn om een speciale antislip verfsoort aan te brengen op de trap. 

Casco huis afbouwen

Bij een casco woning verzorgt de bouwer alleen de ruwbouw. De gehele binnenkant van het huis dient dus nog afgewerkt te worden. Dit is een flinke klus, maar u heeft wel de gehele controle over de afwerking van de binnenkant van de woning. 

Onze specialisaties

Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in dat wat u nodig heeft voor het voltooien van een casco woning: de afwerking van de wanden, trappen en vloeren. 

Prijsindicatie

Wij ontzorgen u graag bij de complete afwerking van uw woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwbouwwoning? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u altijd vrijblijvend een prijsindicatie op maat bij ons aanvragen. Deze ontvangt u binnen enkele minuten in uw mailbox.                          

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet. 

Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs. 

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE       BEZOEK ONZE SHOWROOM 

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht?

Voorkom dat u er alleen voor staat!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwbouwwoning! De komende periode is spannend, want er moeten veel keuzes worden gemaakt. Hoe fijn is het om hier samen met andere nieuw-bouwers uit uw nieuwbouwproject over te sparren? Zo staat u er nooit alleen voor! Benieuwd?

Bezoek onze community

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.