Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Klantcase: De woning van Felien

Vandaag nemen we een kijkje in het huis van Felien. Ze is verhuisd naar een nieuwbouwwoning in Steenbrugge (Deventer) omdat ze op zoek was naar meer woonruimte.

Uwnieuwbouwwoning.nl mocht haar helpen met het behangen en sauzen van haar wanden, het afwerken van de zolderplaten, het leggen van visgraat PVC vloeren en het sauzen van de plafonds. Nieuwsgierig naar haar bevindingen? Lees dan verder!

9.3
408 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Het eerste contact met Uwnieuwbouwwoning.nl

Het eerste contact tussen Felien en Uwnieuwbouwwoning.nl gaat eigenlijk al ver terug. Via via raakte ze in contact met ons en toen ze het geluk had om ingeloot te worden voor haar eigen woning mochten we mee in de overweging.

Ze vertelt: “Ik ken Mitchell eigenlijk best lang, wist wat hij deed en kende het concept van Uwnieuwbouwwoning.nl. Toen het bekend werd dat ik een nieuwbouwwoning toegewezen kreeg, heb ik gelijk contact met hem gelegd. Het beviel mij erg dat ik mijn volledige afbouw bij Uwnieuwbouwwoning.nl uit handen kon geven.”

Zoals we altijd bij nieuwbouwwoningen doen, raadden we Felien aan om een bezoek te brengen aan onze showroom. Het bezoek is vrijblijvend en geeft je een beter beeld van wat er komt kijken bij het afbouwen van een nieuwbouwwoning omdat een adviseur je begeleidt en adviseert. Daarnaast zie en voel je de verschillende soorten afwerking.

Woning van Felien

“Tijdens mijn bezoek in de showroom werd ik prettig geholpen en voorzien van tips & tricks” vertelt Felien. “Wist je bijvoorbeeld dat het beter is om plinten pas later aan te brengen en als je jouw zolderplaten laat afwerken je een extra ruimte hebt in jouw zolder ?” Vraagt ze zich hardop af. “Na het bezoek had ik een goed beeld van de mogelijkheden in mijn situatie. Al mijn vragen waren beantwoord en ik besloot om verder in zee te gaan Uwnieuwbouwwoning.nl.”

Het verloop van de werkzaamheden

‘’De vakmensen van Uwnieuwbouwwoning.nl kwamen netjes tussen half acht en acht uur bij mij’. Ik was zelf na de opstart niet meer nodig, omdat de vakmensen hard aan het werk gingen met de werkzaamheden van de woning’’. Op deze manier kon Felien verder met haar eigen dagplanning. Terwijl de vakmensen bezig waren met de volledige afbouw van de woning.

"Toen de afbouw klaar was, ging ik samen met de projectleider de woning in om het resultaat te zien en alles te controleren. Wanneer ik vragen had of als er iets mij opviel, werd ik direct geholpen. Zo is alles goed gekomen en ben ik heel blij met mijn woning."

Altijd aanspreekbaar!

’De communicatie en service was echt top, Mitchell was altijd aanspreekbaar.’’, zei ze achteraf tegen Uwnieuwbouwwoning.nl. ‘’De mannen op de vloer werkten snel en netjes. Zelfs naderhand kon ik bij Mitchell terecht voor vragen en/of opmerkingen’’.

‘’Ik was ook heel erg tevreden over de flexibiliteit in de planning. Als ik bijvoorbeeld plots een dag er niet kon zijn, kon ik dat vooraf aangeven en werd de planning bij Uwnieuwbouwwoning.nl bijgewerkt. Ik hoefde me daar echt niet bezwaard bij te voelen en dat vond ik heel prettig.’’

Keuken van Felien
Zolder van Felien

Heel tevreden over het resultaat!

‘’Over het resultaat ben ik heel erg tevreden. Alle afspraken die vooraf zijn gemaakt met Uwnieuwbouwwoning.nl zijn nagekomen en ik voel mij nu echt thuis in mijn woning. Ik vond het contact met Mitchell prettig en de vaklui hebben echt wat moois neergezet’’. Sprak Felien trots tegen Uwnieuwbouwwoning.nl.

Wilt u net als Felien ook zo’n mooie afwerking voor uw nieuwbouwwoning? Vraag dan de prijsindicatie aan of maak een afspraak in onze showroom!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors