Trapafwerking

De trapafwerking is een belangrijk onderdeel van de afbouw van uw nieuwbouwwoning. U maakt er immers dagelijks veel gebruik van. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl werken we met PVC of lakverf trapafwerking. Een van de vele voordelen van PVC trapafwerking is dat het geluiddempend is. Wanneer u de trap graag in een bepaalde kleur wilt hebben biedt lakverf een uitkomst. Wij werken te allen tijde met materialen van hoogwaardige kwaliteit. 

Waarom trapafwerking door Uwnieuwbouwwoning.nl? 

Vakmanschap
Garantie
Duurzaamheid

Meer weten? Lees hieronder verder! 

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Onze trapafwerkingen

Trapafwerking door Uwnieuwbouwwoning.nl

Gaat u aan de slag met de afbouw of renovatie van uw woning? Trapbekleding is vaak een ondergeschoven kind. Niet gek, want kleuren, vloeren en keukens zijn vaak interessanter. Toch is de trap een belangrijke factor voor de sfeer in huis. Gaat u voor een trap die een geheel vormt met de woning of juist volledig in contrast treedt? Bij Uwnieuwbouwwoning.nl bieden we twee soorten afwerking.

 

PVC trapafwerking

Trapbekleding met PVC, gezien de vele voordelen van PVC, een goede keuze voor in uw woning. Een van de voordelen van een PVC trapafwerking, is het feit dat PVC geluiddempend is. Zo maakt u tenminste niet meteen iedereen wakker bij het naar boven/beneden lopen. Daarnaast heeft PVC de eigenschap dat het warmte-isolerend is.

Ook qua onderhoud is een PVC vloer ideaal. PVC is waterbestendig, waardoor de trap gemakkelijk schoon te maken is. Tot slot is een PVC vloer amper te onderscheiden van echt hout, beton of ander materiaal.

Wij bieden verschillende collecties aan voor de afwerking van uw trap: Eiken, Naaldhout, New York Flooring, Visgraat en Tegels.

 

Lakverf trapafwerking

Wilt u uw trap schilderen graag in een bepaalde kleur hebben? Dan is onze lakverf trapafwerking echt wat voor u! Indien u kiest voor een lakverfafwerking, heeft u namelijk de keus uit vrijwel alle kleuren. Onze vakmannen zullen bij de afwerking van uw trap gebruik maken van Sigma S2U Gloss. Deze lakverf staat bekend om zijn hoge kwaliteit. In combinatie met de ervaring van onze werknemers, zal niks een topresultaat meer in de weg staan.

Heeft u een bestaande trap die opgeknapt dient te worden? Ook traprenovatie kunt u aan onze vakmannen overlaten.

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

 

Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen