Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Een goed afgewerkte trap is erg belangrijk. Een trap is immers iets wat dagelijks vaak wordt gebruikt. Het is dan ook van belang dat uw trap van goede kwaliteit is. Afwerking speelt hierin een grote rol. Weet u al wat voor trapafwerking u zou willen? Of bent u nog volop aan het oriënteren? Wij helpen u graag op weg met het opdoen van ideeën.

PVC trapafwerking

Een PVC trapafwerking is, gezien de vele voordelen van PVC, een goede keuze voor in uw woning. Een van de voordelen van een PVC trapafwerking, is het feit dat PVC geluiddempend is. Zo maakt u tenminste niet meteen iedereen wakker bij het naar boven/beneden lopen. Daarnaast heeft PVC de eigenschap dat het warmte-isolerend is. Ook qua onderhoud is een PVC vloer ideaal. PVC is waterbestendig, waardoor de trap gemakkelijk schoon te maken is. Tot slot is een PVC vloer amper te onderscheiden van echt hout, beton of ander materiaal.

Wij bieden verschillende collecties aan voor de afwerking van uw trap: Eiken, Naaldhout, New York Flooring, Visgraat en Tegels. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Breng een bezoekje aan onze showroom!

Lakverf trapafwerking

Wilt u uw trap graag in een bepaalde kleur hebben? Dan is onze lakverf trapafwerking echt wat voor u! Indien u kiest voor een lakverfafwerking, heeft u namelijk de keus uit vrijwel alle kleuren. Onze vakmannen zullen bij de afwerking van uw trap gebruik maken van Sigma S2U Gloss. Deze lakverf staat bekend om zijn hoge kwaliteit. In combinatie met de ervaring van onze werknemers, zal niks een topresultaat meer in de weg staan.

Benieuwd wat uw investering is voor het afwerken van uw trappen? Doe de prijsindicatie check!

Heeft u voorkeur voor een van bovenstaande trapafwerkingen na het lezen van deze informatie? Of zou u de mogelijkheden graag nog even met ons willen bespreken voordat u een keuze maakt? In dat laatste geval kunt u ons altijd benaderen via ons contactformulier, of ons even bellen of mailen. Wij denken graag met u mee!

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.