Op zaterdag 20 april is onze showroom in Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

De woning van: Bonny & Robbin

9.3
395 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Volledige afwerking door Uwnieuwbouwwoning

Wanneer uw nieuwbouwwoning opgeleverd wordt, wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk in wonen. Vaak heeft u al een goed beeld van hoe uw woning eruit moet komen te zien. Maar, u wilt natuurlijk wel een mooie, strakke, toekomstgerichte afwerking van uw woning. Dit was ook het geval voor Robbin en Bonny. Zij wonen nu één jaar in hun nieuwe woning in Steenbrugge, Deventer. “Deze kavel en wijk sprak ons erg aan doordat dit een energie neutrale wijk is, een mooie ligging heeft en wij aan het park wonen.” vertelt Robbin. Bonny vertelt verder: “Daarnaast is dit ook een erg goede en leuke wijk voor de kinderen, aangezien er meer verjonging en te spelen is dan in onze oude wijk. Ook is het fijn dat wij de nieuwbouwwoning zelf kunnen indelen, inrichten en strak afwerken op de manier zoals wij dat willen.” Om de woning af te werken op de manier zoals zij dat wilden, werd Uwnieuwbouwwoning ingeschakeld.

Klantcase

Zodra uw nieuwe woning opgeleverd wordt begint de afwerkfase. Tijdens deze fase moet u vaak veel beslissingen nemen die van belang zijn voor het toekomstbeeld van uw woning. Zo kunt u beslissen de afwerking uit te laten voeren door de aannemer zelf, of door een andere externe partij. “Zo hebben wij uiteindelijk ervoor gekozen de afwerking van ons huis uit te laten voeren door Uwnieuwbouwwoning.” vertelt Bonny. Robbin voegt hieraan toe: “Wij kenden hen al doordat zij eerder een klus in ons oude huis hebben uitgevoerd. Hier hebben zij kwalitatief werk geleverd, waardoor onze keuze al snel op dezelfde partij viel.”

Samen stijlkeuzes maken

Voordat de afwerking van de nieuwbouwwoning daadwerkelijk van start kan gaan, is het van belang dat de juiste keuzes gemaakt worden omtrent de kleuren, het behang, het materiaal en eventuele patronen. “Wij gingen om tafel met de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning. Tijdens dit gesprek kwamen verschillendepunten aan bod waar de adviseur ons veel over kon vertellen. Het advies wat hierin werd gegeven heeft ons erg geholpen bij de keuzes omtrent de afwerking van ons huis.” vertelt Bonny.

Klantcase
"De adviezen van Uwnieuwbouwwoning hebben ons erg geholpen bij de keuzes omtrent de afwerking van ons huis." Bonny

Tijdens de afwerking van het huis zijn Robbin en Bonny goed op de hoogte gehouden over de voortgang en planning. Zo kon er snel ingespeeld worden op eventuele vragen en/of problemen die zich tijdens het proces voordeden. Deze communicatie werd als prettig ervaren. “Wij werden goed op de hoogte gehouden over de planning. Je bent natuurlijk ook veel zelf aanwezig op locatie, dan zie je ook wat er gebeurt. Maar, zo konden wij ook tijdens de werkzaamheden onze mening geven over hetgeen wat was uitgevoerd, zodat de vakmannen nog eventuele aanpassingen konden doen.” Robbin voegt hieraan toe: “Er kan natuurlijk altijd iets misgaan tijdens een verbouwing of afwerking, het gaat er uiteindelijk om hoe dit opgelost wordt. Nu waren wij eigenlijk heel erg tevreden over hetgeen wat zij afgeleverd hadden, dus er hoefde weinig tot niets opgelost te worden!”

 

Benieuwd waarom Bonny & Robin tevreden waren? Kijk dan de onderstaande video.

 

 

“Wij waren erg tevreden over het eindresultaat. De afwerking was echt heel strak en mooi gedaan! Nu dat we ook daadwerkelijk al één jaar in het huis wonen, kan ik niets anders zeggen dat ik erg tevreden ben met het eindresultaat.”  vertelt Bonny. Robbin vertelt verder: “Ja, ik sluit mij hierbij aan. Ik zal het ook zeker aanraden aan mensen om mij heen, omdat ik hen een mooi en strak afgewerkt huis gun! Als ik mijn tevredenheid dan ook in een cijfer zouden moeten uitdrukken, dan zal ik Uwnieuwbouwwoning een 9 geven. Erg tevreden, met hier en daar ruimte voor verbetering.

Bent u benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking van uw huis kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom!

Klantencase bonny en robin. Afbeelding van de woonkamer

Benieuwd naar Uwnieuwbouwwoning?

Bent u ook benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking van uw huis kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak in de showroom of bereken uw prijsindicatie!

 

Prijsindicatie aanvragen

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors