Klantcase: Cyril doet het zelf!

Zelf een woning afbouwen. U moet het maar durven! Cyril gaat de uitdaging aan en bouwt zijn eigen woning!

Tijdens de uitvoering van het project mochten wij Cyril ondersteunen bij het leggen van zijn PVC Vloeren en het behangen van zijn wanden. Op deze pagina leest u meer over onze samenwerking. Benieuwd naar de voortgang van Cyril? Breng dan een bezoek aan zijn website of bekijk zijn vlog.

 

Bekijk de voortgang van Cyril

9.3
364 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Over het project van Cyril

Cyril is van origine IT projectmanager, maar besloot in 2019 een volledig andere richting op te gaan. Hij begon met de (zelf)bouw van een woonhuis, zonder aannemer. Elke stap heeft hij vastgelegd en gedeeld via zijn website en YouTube kanaal. De vlogs en blogartikelen van Cyril laten je zien welke stappen komen kijken bij het bouwen van een woning. Van het aankopen van een stacaravan om tijdens de bouw in te wonen, het plaatsen van een vloerwarming tot het installeren van domotica. Tijdens de werkzaamheden maakt Cyril voor sommige afwerkingen gebruik van professionals. Zo ook voor de vloer- en wandafwerking. Hiervoor kwam hij bij Uwnieuwbouwwoning.nl terecht.

Onze werkzaamheden

Bij Cyril hebben we glasvezelbehang aangebracht en PVC Vloeren gelegd. Voor beide type afwerking maakte hij een aparte vlog. In de vlogs (links zijn te vinden onder de video) zie je hoe onze specialisten aan de slag gaan en wat het uiteindelijke resultaat is. Cyril is over de uitkomst in ieder geval erg te spreken. In zijn vlog laat hij weten ‘super blij’ te zijn met het resultaat.

We zijn trots dat we Cyril mochten ondersteunen bij de totstandkoming van zijn droomhuis. Hieronder vindt u een kleine impressie van het resultaat.

 

Bekijk vlog: Glasvezelbehang aanbrengen Bekijk vlog: PVC Vloer leggen

Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Voor persoonlijk advies bent u van harte welkom in onze showroom

  Bezoek de showroom
  Bezoek de showroom
  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors