Op zaterdag 20 april is onze showroom in Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Klantcase: Het droompaleis van Marjel en Dennis

9.3
395 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wanneer uw nieuwbouwwoning opgeleverd wordt wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk in wonen. Vaak heeft u zelf al een goed beeld van hoe uw woning eruit moet komen te zien. Maar, u wilt natuurlijk wel een mooie, strakke, toekomstgerichte afwerking van uw woning. Dit was ook het geval voor Marjel en Dennis. Sinds februari zijn zij verhuisd, samen met hun twee kinderen, naar het nieuwbouwproject Nieuwlarenstein te Deventer. De oude koloniale landbouwschool wordt getransformeerd naar een mix van herenhuizen, stadswoningen, smederijwoningen en appartementen rondom een gezamenlijke binnentuin.

Klantcase
Klantcase

“Wij wilden graag groter wonen in de binnenstad van Deventer. Bij voorkeur een nieuwbouwwoning met de charme van een ouder huis. De transformatie van de oude koloniale landbouwschool naar het nieuwbouwproject Nieuwlarenstein was hierdoor een mooie keuze. Deze plek ademt historie, heeft de gezelligheid van de binnenstad en is nog dicht bij het stadion ook! Dit alles geeft dit nieuwbouwproject een hele bijzondere sfeer” vertelt Marjel. Om de woning af te werken op de manier zoals zij dat wilden, werd Uwnieuwbouwwoning ingeschakeld.

"“Via het internet ben ik bij de website van Uwnieuwbouwwoning uitgekomen om een kostenberekening te maken. Na de richtofferte, die wij binnen één dag ontvingen, en het eerste contact met de adviseur hebben wij direct een afspraak gemaakt. Hierbij hebben wij het contact, het snelle schakelen en de professionaliteit als erg prettig ervaren!”" Marjel

Zodra een nieuwbouwwoning opgeleverd wordt, begint de afwerkfase. Tijdens deze fase moet u vaak veel beslissingen nemen die van belang zijn voor het toekomstbeeld van uw woning. Zo kunt u beslissen om de afwerking van de woning uit te laten voeren door de aannemer zelf of door een andere externe partij. Marjel en Dennis hebben besloten de afwerking van de deuren zelf op te pakken en de wanden en vloeren uit te besteden aan Uwnieuwbouwwoning. “Via het internet ben ik bij de website van Uwnieuwbouwwoning uitgekomen om een kostenberekening te maken. Na de richtofferte, die wij binnen één dag ontvingen, en het eerste contact met de adviseur hebben wij direct een afspraak gemaakt. Hierbij hebben wij het contact, het snelle schakelen en de professionaliteit als erg prettig ervaren!”

Voordat de afwerking van een nieuwbouwwoning daadwerkelijk van start kan gaan is het van belang dat er goede afspraken en keuzes worden gemaakt omtrent de vloer, het materiaal en eventueel de kleuren. Dit wordt bij Uwnieuwbouwwoning vaak op afspraak in de showroom gedaan, zodat de klant een goed voorbeeld heeft van wat hij/zij kan verwachten. “In de showroom hebben wij met de adviseur van Uwnieuwbouwwoning om tafel gezeten. Hierbij hebben wij gekeken naar de mogelijke opties voor de muren en de kleuren. Ook over de vloer hebben we veel overleg gehad met de adviseur.” Marjel vertelt verder: “Er komen zoveel mogelijkheden en opties op je af. Je zit toch met twee kinderen in huis. Alles wat dan mooi is, is dan niet altijd even praktisch. Tijdens dit gesprek kwamen verschillende punten aan bod waar de adviseur ons veel over kon vertellen en adviseren. Wij konden ook te allen tijde onze twijfels bespreken en er werd ook goed geluisterd naar wat jij
als klant wilt. Het advies wat hierin werd gegeven heeft ons erg geholpen bij de keuzes omtrent de afwerking van de vloeren en muren in ons huis.”

Klantcase

Tijdens de afwerking van de woning zijn Marjel en Dennis goed op de hoogte gehouden over de voortgang en de planning. “De datum van de sleuteloverdracht is vaak veranderd, waardoor de datum waarop Uwnieuwbouwwoning bij ons zou beginnen ook constant verschoof. Gelukkig waren zij erg flexibel en konden zij bij elke wijziging die wij doorgaven gemakkelijk schuiven in de planning.” Ook tijdens de werkzaamheden zijn zij goed op de hoogte gehouden door de adviseur. “Doordat alle afwerking van de woning bij een partij wordt neergelegd, ontzorgt het ontzettend! Wij wisten precies wanneer de jongens bezig zouden gaan in ons huis. Wanneer zij inliepen op de planning werden wij dan ook op de hoogte gehouden.” Marjel vertelt verder: “Over het algemeen waren wij gewend dat er veel vertraging was tijdens de bouw. Ook tijdens de afwerking hadden we dit verwacht, maar het tegendeel is bewezen. Dit was erg fijn, omdat wij eerder konden verhuizen dan gepland was.”

Een goede communicatie met de werknemers tijdens de afwerking is ook van belang. Zo kan er worden ingespeeld op eventuele vragen en/of problemen die zich tijdens het proces voordoen. “Tijdens de afwerking van het huis hebben wij ook goed overleg gehad met de jongens die hier aan het werk waren. Wij hadden na de bouw een hoogteverschil in de vloeren zitten. Het advies dat wij van de jongens hierover kregen was erg fijn, want zo stonden wij sterker in onze schoenen tegenover de aannemer.” Marjel vertelt verder: “Maar, ondanks de kwaliteit van de vloeren en de muren hebben de jongens van Uwnieuwbouwwoning echt strak, kwalitatief en vooral mooi werk geleverd. Wij zijn hier erg van onder de indruk!”

Klantcase
Klantcase

“Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat Wij hebben bewust gekozen voor een afwerking met behang. Maar, de afwerking hiervan is zo strak dat mensen denken dat wij voor stucwerk zijn gegaan.” Marjel vertelt verder: “Ik raad Uwnieuwbouwwoning dan ook echt bij iedereen aan! Deze partij denkt niet alleen goed mee met hetgeen dat jij zou willen, maar is kwalitatief ook nog eens heel goed. Daarnaast is het natuurlijk fijn dat je meerdere dingen kan uitbesteden bij deze partij, waardoor er meer rust ontstaat en je erg ontzorgd wordt tijdens een vrijwel chaotische periode!”

Benieuwd naar Uwnieuwbouwwoning?

Bent u ook benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking van uw huis kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak in de showroom of bereken uw prijsindicatie!

 

Prijsindicatie aanvragen

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors