Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Klantervaringen

Beoordelingen

9,1
met 115 beoordelingen
  • 8,9
  • 9,0
  • 9,3
  • 9,3
  • 9,1
  • 9,3
  • 9,2

Beoordeeld door: Chantal

14-09-2018
8,6

Denken goed mee, informeren goed vooraf over maximaal haalbare resultaat, snel contact en betrouwbaar.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Tuan

04-09-2018
9,3

-Helder offerte met de specificatie van alle materialen ( met goede kwaliteit).
-Duidelijk communicatie vooraf en ook tijdens de uitvoering. Afspraak is afspraak.
- Vol tevredenheid met het resultaat.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Dorien

27-08-2018
9,2

We zochten een bedrijf dat ons kon helpen met glasvliesbehang en kwamen hier uit. Uiteindelijk hebben de drie mannen die zijn geweest nauwkeurig en netjes werk geleverd. De communicatie vooraf, tijdens en na de klus verliep uitermate goed!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Michael

14-08-2018
9,0

Er moet natuurlijk altijd wat te verbeteren zijn vandaar de 9 als score, dat houdt jullie scherp 😉
Maar ik moet zeggen dat ik super tevreden ben met het resultaat. Zowel de muren als het plafond zijn superstrak behangen met de renovlies waardoor het één strak geheel is geworden in mijn gehele woning.
Kortom geen spijt van en hopen dat het de komende jaren zo blijft.
Dank voor de adviezen en expertise die jullie bij meerdere woningen in ons appartementencomplex hebben uitgevoerd.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Jeroen

10-08-2018
9,4

Snel en netjes afgewerkt. Heel tevreden met hoe er gewerkt is en het resultaat.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Wouter

07-08-2018
9,0

Tevreden. Makkelijk communiceren en behulpzaam.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Mariska

31-07-2018
9,3

Zeer goede ervaring met zowel het uitvoerend- als kantoorpersoneel; pro-actief, betrokken, accuraat en vakkundig. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat! Een goede prijs-/kwaliteit verhouding.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Marian

27-07-2018
10,0

Top firma, correct, snel, vriendelijk en vakmanschap. Harde werkers, niets maar dan ook niets op aan te merken. Geweldige ervaring.

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Theo

04-07-2018
10,0

Zeer kundig bedrijf en erg goede communicatie, wij zijn dik tevreden!

Ik zou aanbevelen!

Beoordeeld door: Dennis

17-06-2018
9,3

Ja echt helemaal top! Zowel Mitchell vanuit het kantoor als de vakmensen. Allemaal top werk geleverd. In 2 dagen mijn hele appartement schitterend behangen en gesausd. Echte vakmensen!

Ik zou aanbevelen!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC vloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is Uwpvcvloerenlegger.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.