Glasvezelbehang

Glasvezelbehang is de perfecte keuze wanneer u prachtig afgewerkte muren wilt. Glasvezelbehang bedekt kleine scheuren in de muur. Bij Uwglasvezelbehanger.nl werken wij enkel met A-kwaliteit ProGold behang. Wilt u meer weten of heeft u speciale wensen? Onze adviseur denkt graag met u mee. 

De kracht van glasvezelbehang: 

Allergievrij en eenvoudig te reinigen
Jarenlang plezier
Haarscheuroverbruggende werking 

Wilt u meer informatie over ons glasvezelbehang? Lees hieronder verder!

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Bekijk ons filmpje over glasvezelbehang!

In dit filmpje leggen wij uit wat glasvezelbehang is, wanneer het wordt aangebracht, wat de voordelen zijn en nog veel meer! Bekijk ook ons Youtube kanaal voor meer videos!

Voordelen glasvezelbehang

Naast hetgeen dat hierboven al is genoemd, zitten er nog meer voordelen aan glasvezelbehang die mee kunnen spelen bij uw keuze voor glasvezelbehang.  Het behang is gemaakt van een bepaald soort materiaal waar organismen zich niet in kunnen nestelen. Dit komt de hygiëne van uw wanden dus zeker ten goede. Ook is het behang makkelijk schoon te maken. Wat ook een groot voordeel is, is dat glasvezelbehang geplaatst kan worden over kleine beschadigingen in de muur, zoals scheurtjes en barsten, waarna uw muur weer als nieuw zal ogen.

Zoals eerder al werd genoemd, heeft glasvezelbehang een brandvertragende werking, waardoor u zich altijd extra veilig kunt voelen in uw eigen huis. Ook bevat het behang geen schadelijke stoffen voor uw gezondheid en het milieu. Conclusie: er zitten genoeg voordelen aan glasvezelbehang. Bent u al overtuigd?

Kosten van Glasvezelbehang

Bent u enthousiast geworden over glasvezelbehang? En zou u graag meer willen weten over de kosten die het laten aanbrengen van glasvezelbehang met zich meebrengt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze eenvoudige prijsindicatietool. Dit is de snelste manier om een beter beeld te krijgen van het kostenplaatje voor het laten aanbrengen van glasvezelbehang.

Vragen

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u nog vragen wilt stellen over glasvezelbehang en het laten aanbrengen hiervan. In dit geval heeft u de mogelijkheid om ons te bellen, mailen of om een berichtje te sturen via ons contactformulier. Indien u contact met ons opneemt via het contactformulier, of een mailtje stuurt, ontvangt u altijd binnen 24 uur reactie.

 

Contact opnemen

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

 

Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen