Glasvliesbehang

Laat uw wanden afwerken met glasvliesbehang voor een strak resultaat. Dit type behang is niet te onderscheiden van stucwerk. Onze specialisten staan voor u klaar en behangen uw wanden gemiddeld binnen 3 dagen. Bovendien werken zij enkel met de A-kwaliteit glasvliesbehang van ProGold. Heeft u vragen of aanvullende wensen? Onze adviseur staat voor u klaar. 

De voordelen van glasvliesbehang: 

Haarscheuroverbruggende werking
Zelfde resultaat als stucwerk
Te sauzen in kleur naar wens 

Wilt u meer weten over glasvliesbehang? Lees hieronder verder!

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd.
 • Direct in uw mailbox.
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Bekijk ons filmpje over glasvliesbehang!

In dit filmpje praten wij over wat glasvliesbehang is,  de voordelen, wat voor ondergrond het beste is en nog veel meer! Bekijk ook ons Youtube kanaal voor meer video’s!

Voordelen glasvliesbehang

Er zitten veel voordelen aan glasvliesbehang. Zoals hierboven al werd aangegeven, is glasvliesbehang een soort glasvezelbehang maar dan zonder structuur. De voordelen van glasvezelbehang gaan echter ook op voor glasvliesbehang. Zo kan glasvliesbehang, net als glasvezelbehang, worden gebruikt om beschadigingen aan uw wanden te egaliseren. Een ander voordeel is het feit dat het behang allergievrij is. Ook gaat het behang lang mee omdat het van erg sterkt materiaal is. Tot slot draagt glasvliesbehang bij aan een veilige leefomgeving, aangezien het brandvertragend werkt en er geen schadelijke stoffen in het behang zitten.

Showroom

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u, ondanks de verschillende pagina’s en foto’s op onze website, toch nog wat moeite heeft met het maken van een keuze. In dat geval kan het helpen om de verschillende typen wandafwerkingen eens in het echt te bekijken. In onze showroom heeft u deze mogelijkheid. Wilt u onze wandafwerkingen ook eens in het echt zien? Kom dan gerust eens langs. Op onze website dient u wel eerst een afspraak te maken voordat u langskomt bij onze showroom.

Heeft u nog vragen over glasvliesbehang? Of bent u benieuwd of het wat voor u is? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder.

Prijsindicatie afbouw van uw nieuwbouwwoning

Wij ontzorgen u graag bij de complete afbouw van uw nieuwbouwwoning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwbouwwoning? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u altijd vrijblijvend een prijsindicatie op maat bij ons aanvragen. Deze ontvangt u binnen enkele minuten in uw mailbox.

 

Bereken uw prijsindicatie

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak eenvoudig een afspraak met één van onze adviseurs.

 

Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?
Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen