Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u enthousiast over glasvezelbehang? Maar heeft u liever een glad afgewerkte wand in plaats van wandafwerking met een bepaalde structuur? Dan is glasvliesbehang wellicht wat voor u! Glasvliesbehang komt namelijk grotendeels overeen met glasvezelbehang, maar het verschil tussen deze twee typen behang is de structuur. Glasvliesbehang heeft namelijk een gladde structuur, wat het behang ook een ideaal alternatief maakt voor stucwerk.

“Waarom zou ik een alternatief willen voor stucwerk?“ hoor ik u denken. Een van de voornaamste redenen waarom men zoekt naar alternatieven voor stucen, is de prijs. Glasvliesbehang is namelijk een stuk voordeliger dan stucwerk. Op onze website heeft u de mogelijkheid om een prijsindicatie aan te vragen. Dit is geheel vrijblijvend, en u zal de offerte binnen enkele minuten ontvangen per mail. Zo weet u binnen vrijwel meteen waar u aan toe bent en of dit binnen uw budget valt.

Voordelen glasvliesbehang

Er zitten veel voordelen aan glasvliesbehang. Zoals hierboven al werd aangegeven, is glasvliesbehang een soort glasvezelbehang maar dan zonder structuur. De voordelen van glasvezelbehang gaan echter ook op voor glasvliesbehang. Zo kan glasvliesbehang, net als glasvezelbehang, worden gebruikt om beschadigingen aan uw wanden te egaliseren. Een ander voordeel is het feit dat het behang allergievrij is. Ook gaat het behang lang mee omdat het van erg sterkt materiaal is. Tot slot draagt glasvliesbehang bij aan een veilige leefomgeving, aangezien het brandvertragend werkt en er geen schadelijke stoffen in het behang zitten.

Showroom

Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u, ondanks de verschillende pagina’s en foto’s op onze website, toch nog wat moeite heeft met het maken van een keuze. In dat geval kan het helpen om de verschillende typen wandafwerkingen eens in het echt te bekijken. In onze showroom heeft u deze mogelijkheid. Wilt u onze wandafwerkingen ook eens in het echt zien? Kom dan gerust eens langs. Op onze website dient u wel eerst een afspraak te maken voordat u langskomt bij onze showroom.

Heeft u nog vragen over glasvliesbehang? Of bent u benieuwd of het wat voor u is? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder.

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen