Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Burenvoordeel

Moet uw nieuwbouwwoning nog afgewerkt worden en heeft u ook nieuwe buren die wel een mooie afbouw van hun woning kunnen gebruiken? Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in het afwerken van plafonds, wanden, vloeren en trappen.

Dankzij onze deskundigheid zorgen wij ervoor dat uw nieuwe woning er fris, netjes en strak uitziet. Wist u ook al dat u bovenop onze vriendelijke prijzen ook nog eens extra voordeel kunt krijgen? Als u namelijk de handen met ons ineen slaat en daar uw buren bij betrekt, dan krijgt u samen met uw buren ook nog eens burenvoordeel!

Wij bepalen uw voordeel aan de hand van het aantal woningen en de vierkante meters daarvan. Hoe meer buren, hoe meer voordeel!

Benieuwd naar het voordeel dat u samen met uw buren van ons krijgt? Vraag gratis & vrijblijvend een prijsindicatie aan of vul het contactformulier onderaan de pagina in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Benieuwd naar uw burenvoordeel? Laat het ons weten via onderstaand formulier!

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC vloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is Uwpvcvloerenlegger.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.