Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Heeft u onlangs een nieuwbouwwoning gekocht en bent u nog op zoek naar een nieuwe vloer? Lees dan eens meer over gietvloeren! Met gietvloeren brengt u gezelligheid in huis. Bovendien worden gietvloeren altijd naadloos en strak afgewerkt, wat zorgt voor een moderne en industriële uitstraling. Hierdoor zijn gietvloeren momenteel erg populair. Daarnaast zijn de vloeren onderhoudsvriendelijk en goed schoon te houden. Bovendien zijn al onze gietvloeren onderhoudsvriendelijk en worden door onze vakmannen zeer netjes neergelegd. Tot slot heeft u wanneer u voor een gietvloer kiest de mogelijkheid tot vloerverwarming, waardoor u geen koude voeten meer zult hebben. 

Heeft u al een idee welke stijl uw interieur gaat worden? Dat is geen probleem! U kunt de vloeren namelijk in veel verschillende kleuren bestellen, waardoor er altijd wel één bij zit die bij uw stijl past. 

Welke soorten gietvloeren zijn er?

De verschillende gietvloeren worden onderscheiden op basis van kleur en functionaliteiten. Zo kunt u kiezen voor een blend (gemengd) of een solid (één kleur) vloer. Daarnaast zijn de vloeren verschillend voor de locaties waar deze gelegd worden (in huis, op werk, etc.). Bij Uwnieuwbouwwoning.nl en Arturo hebben we een breed assortiment gietvloeren waardoor er altijd een geschikt is. Bent u benieuwd welke het beste bij u past? 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Verschillende kleuren

Zoals eerder gezegd zijn er blend en solid vloeren. Ons assortiment biedt u een zeer ruime keuze. U vindt hier dan ook beide soorten vloeren. Zo zit er altijd wel een vloer tussen die bij u past! 

Wilt u de verschillende kleuren met uw eigen ogen bekijken? Maak dan eenvoudig een afspraak via de website, of bel ons tijdens kantooruren op 0570 57 36 63. Wij helpen u graag verder bij het ontwerpen van uw droomhuis!

Gietvloer in uw nieuwbouwwoning

Wanneer u een gietvloer wilt uitkiezen voor in uw woning is het belangrijk om eerst te bepalen op welke plek in uw huis u deze vloer wilt laten plaatsen. 

Gietvloer in de woonkamer 

Een gietvloer kan uw woonkamer rust en strakheid geven. Daarnaast is een gietvloer tijdloos en gemakkelijk in onderhoud. Dit alles zorgt voor een sfeervolle woonkamer! Ook kunt u de gietvloer met vrijwel alle meubelen goed combineren. De gietvloeren worden stuk voor stuk naadloos afgewerkt, zijn stijlvol én hygiënisch. Zo maakt u van uw nieuwe (of huidige) woonkamer uw droomwoonkamer met onze gietvloeren!

Gietvloer in de badkamer

Wanneer u een vloer in de badkamer wilt laten leggen is het belangrijk dat deze tegen water kan. Een gietvloer kan worden voorzien van een waterdichte coating, waardoor iedere gietvloer geschikt is voor uw badkamer! Ook heeft u de mogelijkheid om vloerverwarming te plaatsen onder de gietvloer, zodat deze lekker warm is aan de voeten.  Andere voordelen van een gietvloer in uw badkamer zijn dat deze makkelijk schoon te houden is door de naadloze afwerking en dat er hierdoor ook geen kalkaanslag ontstaat! Wilt u ook een badkamer met een moderne, strakke en vooral schone uitstraling? Kies dan voor een gietvloer!

Kosten gietvloer

Benieuwd naar de kosten van uw gietvloer? Via de website van Uwvloerafwerking.nl vraagt u eenvoudig een prijsindicatie aan.

ONTVANG EEN PRIJSINDICATIE

Gietvloeren bekijken in onze showroom

Het kiezen van een goede vloer gaat niet over een nacht ijs. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u graag de vloer eerst wilt aanschouwen en dat u wellicht advies nodig heeft over welke vloer het beste bij uw situatie en wensen past. 

Maak dan ook direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom! We kijken er naar uit u te ontvangen en u te helpen met het kiezen van uw droomvloer. 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen