Gietvloeren

Gietvloeren zijn erg populair en dat is zeker begrijpelijk kijkend naar de vele voordelen! Zo zijn deze vloeren extreem makkelijk schoon te maken door de naadloze aansluiting. Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom werken wij alleen met de beste producten van Arturo en Romar-voss. Heeft u een onzekere planning of aanvullende wensen? Bespreek het met onze adviseur! 

De voordelen van gietvloeren:

Vloerverwarming optioneel
Waterbestendig
Naadloze afwerking 

Meer weten? Lees snel verder! 

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

  • Binnen 1 minuut aangevraagd.
  • Direct in uw mailbox.
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Gietvloeren bestellen

Heeft u al een idee welke stijl uw interieur gaat worden? Dat is geen probleem! U kunt de vloeren namelijk in veel verschillende kleuren bestellen, waardoor er altijd wel één bij zit die bij uw stijl past.

Welke soorten gietvloeren zijn er?

De verschillende gietvloeren worden onderscheiden op basis van kleur en functionaliteiten. Zo kunt u kiezen voor een blend (gemengd) of een solid (één kleur) vloer. Daarnaast zijn de vloeren verschillend voor de locaties waar deze gelegd worden (in huis, op werk, etc.). Bij Uwnieuwbouwwoning.nl en Arturo hebben we een breed assortiment gietvloeren waardoor er altijd een geschikt is. Bent u benieuwd welke het beste bij u past?

Verschillende kleuren

Zoals eerder gezegd zijn er blend en solid vloeren. Ons assortiment biedt u een zeer ruime keuze. U vindt hier dan ook beide soorten vloeren. Zo zit er altijd wel een vloer tussen die bij u past!

Wilt u de verschillende kleuren met uw eigen ogen bekijken? Maak dan eenvoudig een afspraak via de website, of bel ons tijdens kantooruren op 0570 57 36 63. Wij helpen u graag verder bij het ontwerpen van uw droomhuis!

Gietvloer in uw nieuwbouwwoning

Gaat u voor een gietvloer in uw nieuwbouwwoning? Wanneer u een gietvloer wilt uitkiezen voor in uw woning is het belangrijk om eerst te bepalen op welke plek in uw huis u deze vloer wilt laten plaatsen.

Een gietvloer kan uw woonkamer rust en strakheid geven. Daarnaast is een gietvloer tijdloos en gemakkelijk in onderhoud. Dit alles zorgt voor een sfeervolle woonkamer! Ook kunt u de gietvloer met vrijwel alle meubelen goed combineren. De gietvloeren worden stuk voor stuk naadloos afgewerkt, zijn stijlvol én hygiënisch. Zo maakt u van uw nieuwe (of huidige) woonkamer uw droomwoonkamer met onze gietvloeren!

Wanneer u een vloer in de badkamer wilt laten leggen is het belangrijk dat deze tegen water kan. Een gietvloer kan worden voorzien van een waterdichte coating, waardoor iedere gietvloer geschikt is voor uw badkamer! Ook heeft u de mogelijkheid om vloerverwarming te plaatsen onder de gietvloer, zodat deze lekker warm is aan de voeten.  Andere voordelen van een gietvloer in uw badkamer zijn dat deze makkelijk schoon te houden is door de naadloze afwerking en dat er hierdoor ook geen kalkaanslag ontstaat! Wilt u ook een badkamer met een moderne, strakke en vooral schone uitstraling? Kies dan voor een gietvloer!

Gietvloeren bekijken in onze showroom

Het kiezen van een goede vloer gaat niet over een nacht ijs. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u graag de vloer eerst wilt aanschouwen en dat u wellicht advies nodig heeft over welke vloer het beste bij uw situatie en wensen past. Maak dan ook direct een afspraak voor een bezoek aan onze showroom! We kijken er naar uit u te ontvangen en u te helpen met het kiezen van uw droomvloer.

 

Showroom afspraak

Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

 

Prijsindicatie ontvangen