Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u op zoek naar een professional op het gebied van PVC vloeren? Dan hebben we goed nieuws voor u. Ook voor het leggen van een PVC vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit verschillende specialisten, waaronder vakmannen op het gebied van vloerafwerking. Gezien de hoeveelheid ervaring, die onze vakmannen gedurende de jaren op hebben gedaan, kunt u rekenen op een top resultaat. Daarnaast werken zij alleen met de beste producten van Vivafloors. Kortom, wij kunnen u garanderen dat u tevreden zal zijn met het resultaat. Om u hier nog meer zekerheid over te geven ontvangt u altijd garantie op onze vloerafwerkingen.

Collectie PVC vloeren

Iedereen heeft een andere smaak qua vloerafwerking. Daarom bieden wij verschillende soorten PVC vloeren aan. Onze collectie bestaat in totaal uit vijf verschillende PVC vloeren. U heeft de keuze uit de volgende designs: Eiken, Naaldhout, New York Flooring, Visgraat en Tegels. Gezien de verscheidenheid in ons aanbod zit er voor iedereen wat bij. Op onze website kunt u de volledige collectie inzien en meer informatie verkrijgen over de verschillende designs. Weet u al wat u wilt?

Eiken PVC Vloer

Naaldhout PVC Vloer

PVC Vloertegels (Betonlook)

Visgraat PVC Vloer

Kastanje PVC Vloer

Hongaarse punt PVC Vloer

Indien u het lastig vindt om de knoop door te hakken, en te kiezen uit de verschillende vloeren, dan zouden we u willen uitnodigen om de vloeren eens in het echt te komen bekijken. U heeft deze mogelijkheid in onze showroom. Ook zal een van onze medewerkers voor u klaarstaan om u te adviseren bij het maken van uw keuze. Vanzelfsprekend is er ook de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Is dit iets voor u? Maak dan snel een afspraak bij onze showroom, en wie weet tot snel!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kostenplaatje

Wordt u net zo enthousiast van onze PVC vloeren als wij? Dan kunnen we ons voorstellen dat u geïnteresseerd bent in het kostenplaatje van het laten leggen van een PVC vloer. Gelukkig hebben wij daar iets op bedacht. Via onze website is het heel eenvoudig om een prijsindicatie aan te vragen. Wij zullen u het kostenplaatje vervolgens binnen enkele minuten mailen. Zo weet u dus meteen waar u aan toe bent!

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE

Heeft u nog vragen over PVC vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen.

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen