Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wanneer u een nieuwe woning koopt wilt u natuurlijk dat alles compleet aan uw wensen voldoet. U wilt immers een perfecte afwerking hebben waar uw inboedel haarfijn op aansluit. Daarnaast moet u rekening houden met belangrijke richtlijnen wanneer u de afwerking van uw woning kiest.

Bij de kleurkeuze is het slim om de lichtinval in acht te nemen. Zo kunnen warme en koude kleuren een grote invloed hebben op uw woonplezier. Wij helpen u graag om tot beste keuze te komen voor uw woning. Neem contact met ons op zodat onze styliste samen met u de ideale afwerking kan uitzoeken voor uw nieuwbouwwoning.

Maak hier een afspraak

Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC vloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is Uwpvcvloerenlegger.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.