Wanden stucen

Uw wanden laten stucen door een specialist? Wij leveren voor elk huis perfect stucwerk. Onze deskundige medewerkers hebben immers jarenlange ervaring en werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold. Heeft u vragen of bijzondere wensen? Neem contact op met onze adviseur! 

Waarom uw wanden laten stucen door Uwstukadoors.nl?

Duurzaamheid
Eén aanspreekpunt
Kwaliteit 

Lees snel verder!

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd.
 • Direct in uw mailbox.
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Verschillende soorten stucwerk

Wij bieden verschillende soorten stucwerk aan. U heeft bij ons de keuze uit sausklaar stucwerk. Voor sausklaar stucwerk geldt dat u uw muren na het stucen klaar zijn om gesausd te worden. Aangezien onze werknemers al jaren in het vak zitten, en enkel werken met de beste producten en materialen, staat niks een geweldig resultaat meer in de weg. Waar wacht u nog op?

Wanden laten stucen

Soms willen mensen nog wel eens zelf aan de slag gaan met het stucen van hun wanden. Wij zouden u dit echter willen afraden. Het is het verstandigst om uw wanden meteen goed af te laten werken door professionele stukadoors die weten waar ze mee bezig zijn. Als u hier zelf mee aan de slag gaat loopt u het risico dat er iets fout gaat en dat u dit vervolgens weer moet wegwerken of zelfs opnieuw moet beginnen. Indien u ervoor kiest om uw wanden door onze vakmannen te laten stucen, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Bovendien ontvangt u altijd garantie op onze wandafwerkingen.

Bent u enthousiast over het laten stucen van uw wanden, maar zou u eerst graag wat meer inzicht willen hebben in de kosten die dit met zich meebrengt? Dat kan. Via onze website heeft u namelijk de mogelijkheid om een op maat gemaakte offerte aan te vragen via de prijsindicatietool. Na enkele vragen te hebben beantwoord over uw woning, en hetgeen dat u gestuct wilt hebben, ontvangt u uw offerte binnen enkele minuten per mail.

Heeft u vragen?

Mocht u nog vragen hebben over het laten stucen van uw wanden, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met uw vragen.

 

Contact opnemen

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak eenvoudig een afspraak met één van onze adviseurs.

 

Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem hieronder aan:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen