Plafond stucen

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht, of wilt u uw bestaande plafond opknappen? Dan is uw plafond laten stucen een uitstekend idee. Uw plafond komt er strak en glad uit te zien en daarnaast is het ook een duurzame oplossing waar u heel wat jaren plezier van heeft!

Waarom uw plafond laten afwerken door Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt
Flexibel
Duurzaamheid

Wilt u meer weten? Lees gerust verder!

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

 • Binnen 1 minuut aangevraagd.
 • Direct in uw mailbox.
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Stucwerk voor plafonds in verschillende situaties

Stucen is een van de meest voorkomende afwerkmethodes, zowel voor wanden als plafonds. Het kan in veel situaties een perfecte oplossing zijn, we geven enkele voorbeelden:

 

Bestaand plafond stucen

Een bestaand plafond kan na verloop van tijd slijtage vertonen; lelijke plekken, verkleuring, of misschien zelfs barsten of andere beschadigingen. Laat u uw plafond stucen, dan ziet uw plafond er weer als nieuw uit en dat heeft een mooie uitstraling op de gehele ruimte.

 

Plafond stucen nieuwbouw

Nieuwbouwwoningen zijn vaak niet volledig afgewerkt. U ziet bijvoorbeeld nog naden van de betonnen platen. Laat u uw plafond stucen dan ziet dat er strak, nieuw en zelfs luxueus uit.

 

Badkamer plafond stucen

De badkamer is één van de meest vochtige ruimtes in een woning. Dat vraagt om een gerichte oplossing. Stucwerk in de badkamer zien we daarom steeds vaker. Het geeft namelijk niet alleen een fraaie, moderne afwerking, maar het is ook nog eens volledig waterbestendig.

 

Wat zijn de kosten van een plafond stucen?

Door de oppervlakte en de omstandigheden zijn de kosten van een plafond stucen elke keer weer anders. Wilt u weten wat de prijs is in uw specifieke situatie? Gebruik dan eenvoudig en snel onze prijsindicatie tool. Vul uw gegevens in en de tool berekent de kosten!

 

De voordelen van uw plafond stucen

Een gestuct plafond geeft zowel een nieuwe als bestaande ruimte een strakke en frisse uitstraling. Door komt bij dat een ruimte vaak ook ruimer en lichter oogt, zeker als u een lichte kleur kiest. Een perfect gestuct plafond beïnvloedt de sfeer in een ruimte op een positieve manier.

 

Daarom uw plafond laten stucen door een professional

Stucen van een plafond is een pittige klus die om professionele aandacht vraagt. Onze vakmensen stucen uw plafond bekwaam en secuur. U heeft daarna vele jaren woonplezier van een perfect gestuct plafond.

 

De kwaliteit van Uwnieuwbouwwoning.nl

Bij Uwnieuwbouwwoning kunt u terecht voor vrijwel alles op het gebied van de afbouw uw woning, zoals wanden, vloeren, plafonds en trappen afwerken. Het combineren van werkzaamheden of kiezen voor een totaalpakket biedt u nog meer voordeel.

Wilt u het eindresultaat zien? Bekijk dan de showroom!

Wilt u uw plafond laten stucen, maar wilt u eerst zien hoe het er in de praktijk uit komt te zien? Maak dan een afspraak in onze showroom. Bekijk op uw gemak onze oplossingen waarbij we u op maat kunnen adviseren.

 

Bezoek onze showroom

Plafond stucen
Plafond stucen
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen