Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

De nieuwbouwwoning van Lotte en Nick

Wanneer uw nieuwbouwwoning wordt opgeleverd, wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk intrekken en beginnen met het creëren van uw droomhuis. Vaak heeft u al een duidelijk beeld van hoe uw ideale woning eruit moet zien. Uiteraard is het belangrijk dat de afwerking van uw woning niet alleen mooi, maar ook toekomstbestendig is.

Dit gold ook voor Nick en Lotte, die onlangs zijn verhuisd naar hun nieuwe nieuwbouwwoning in het project Plan G, dat bekend staat om zijn lichte ruimtes en centrale ligging.

Nick vertelt: “Lotte en ik droomden al jaren van een eigen plek. Toen de kans zich voordeed om een woning in de laatste fase van dit project te kopen, hebben we geen moment geaarzeld.”

9.3
408 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Het volledige aanbod van Uwnieuwbouwwoning.nl

Na de oplevering van hun nieuwbouwwoning in Steenbrugge, stond Nick en Lotte een spannende fase te wachten: de afwerking. Kiezen tussen zelf doen of uitbesteden was voor hen een belangrijke beslissing. Ze kozen voor Uwnieuwbouwwoning.nl vanwege de nabijheid en het vertrouwen in onze kwaliteit en service.

Bij Nick en Lotte heeft Uwnieuwbouwwoning.nl niet alleen de wanden, vloeren en trappen prachtig afgewerkt, maar ook het gehele planningsproces verzorgd. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering, bood onze aanpak hen het gemak en de zekerheid die ze nodig hadden tijdens deze drukke periode.

woonkamer klantcase uwnieuwbouwwoning.nl

“Onze keuze om de volledige afbouw aan Uwnieuwbouwwoning.nl uit te besteden was een van de beste beslissingen die we hebben genomen,” zegt Nick. “Van het eerste bezoek aan de showroom tot de afwerking thuis, alles verliep naadloos en zonder stress.”

Deze aanpak verzekert dat elk aspect van de afbouw met zorg wordt behandeld en is ontworpen om onze klanten volledig te ontzorgen. Dit garandeert niet alleen een prachtig resultaat maar ook een plezierige ervaring doorheen het hele proces.

Persoonlijke en efficiënte service

“De persoonlijke aanpak van Mitchell bij Uwnieuwbouwwoning was cruciaal tijdens onze overgang naar het nieuwe huis. Zijn proactieve houding en snelle oplossingen bij onvoorziene uitdagingen, zoals de dringende afwerking vereist voor onze keukeninstallatie, maakten alle verschil,” verklaren Nick en Lotte. “We konden echt rekenen op zijn expertise en snelle respons, wat het gehele proces veel minder stressvol maakte.”

Mitchell’s rol was niet alleen beperkt tot het coördineren van de werkzaamheden; hij was ook onze gids en steunpunt bij elke stap. “Vanaf onze eerste ontmoeting in de showroom tot de laatste details van de oplevering, Mitchell’s aanwezigheid en deskundigheid zorgden ervoor dat we altijd gerustgesteld waren.”

Deze aanpak van Uwnieuwbouwwoning.nl zorgt ervoor dat elke klant zich ondersteund en gewaardeerd voelt, met een service die echt is afgestemd op hun individuele behoeften en situaties. Nick en Lotte benadrukken hoe deze service de basis vormde voor hun tevredenheid en het succes van hun project.

"Vanaf onze eerste ontmoeting in de showroom tot de laatste details van de oplevering, Mitchell's aanwezigheid en deskundigheid zorgden ervoor dat we altijd gerustgesteld waren." Nick Nikkels
woonkamer klantcase uwnieuwbouwwoning.nl

Kwaliteitsgarantie

Bij Uwnieuwbouwwoning.nl streven we naar perfectie omdat uw tevredenheid ons hoofddoel is. Voor Nick en Lotte betekende dit een commitment aan kwaliteit die verder gaat dan de standaard afwerking. We zorgden ervoor dat zelfs de kleinste details aandacht kregen, wat essentieel is voor het langetermijnplezier van hun thuis.

“De aandacht voor detail was indrukwekkend,” merkt Nick op. “Nadat we een klein probleem met een steentje onder de PVC-vloer en een afwijkende verfkleur op de trap ontdekten, reageerde Mitchell onmiddellijk. Een specialist was snel ter plaatse om de problemen niet alleen te beoordelen maar ook direct te corrigeren. Deze proactieve aanpak en het vermogen om snel te handelen onderstrepen de betrouwbaarheid en kwaliteit die Uwnieuwbouwwoning.nl belooft.”

Deze aanpak garandeert dat elk aspect van de afbouw met precisie wordt behandeld en dat de verwachtingen van onze klanten niet alleen worden voldaan maar vaak overtroffen. Het is deze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid die de basis vormt voor de langdurige relaties die we met onze klanten opbouwen.

 

Benieuwd naar de woning van Lotte en Nick? Bekijk dan de onderstaande video.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors