Het appartement van: Lies en Rob

Wanneer uw nieuwbouwwoning opgeleverd wordt, wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk in wonen. Vaak heeft u zelf al een goed beeld van hoe uw woning eruit moet komen te zien. Maar, u wilt natuurlijk wel een mooie, strakke, toekomstgerichte afwerking van uw woning.

Dit was ook het geval voor Rob & Lies Boesjes. Begin 2022 zijn zij verhuisd naar een gelijkvloers appartement in hartje Zevenaar. Midden in het centrum, met alle voorzieningen binnen handbereik. Rob vertelt: “Je bent erg mobiel op deze locatie. De winkels, maar ook het openbaar vervoer is op loopafstand. Dit is met name voor de toekomst ideaal voor ons.“

Lees hieronder het verhaal van Lies & Rob.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Totaalaanbieder

Zodra een nieuwbouwwoning opgeleverd wordt, begint de afwerkfase. Tijdens deze fase moet u vaak veel beslissingen nemen die van belang zijn voor het toekomstbeeld van uw woning. Zo kunt u beslissen om de afwerking van de woning uit te laten voeren door de aannemer zelf of door een andere externe partij. 

Door het vele aanbod van verschillende externe aanbieders en slechte ervaringen met een andere partij, zagen Rob en Lies door de bomen het bos niet meer. De ene partij adviseert het ene, terwijl de andere partij weer wat anders adviseert. Voor Rob en Lies was de keuze dan ook snel gemaakt toen zij via het internet bij Uwnieuwbouwwoning terecht kwamen. “Toen wij Uwnieuwbouwwoning voorbij zagen komen en erachter kwamen dat zij een totaalaanbieder waren, waren wij direct enthousiast. Eén partij die de volledige afwerking op zich neemt. Dat was precies wat wij zochten. Wij hebben telefonisch contact gezocht en hebben vrijwel direct een afspraak gemaakt bij de showroom in Deventer.”

Uwnieuwbouwwoning klantencase
"Door alles bij één partij onder te brengen, scheelt het een hoop geregel. Zij zorgen voor de planning en houden je op de hoogte. Het is fijn om in zo’n drukke periode volledig ontzorgt te worden." Rob Boesjes

Volledig ontzorgd

Uwnieuwbouwwoning.nl zorgt voor het totale proces om zo de klant volledig te ontzorgen. Ook bij Rob en Lies verliep dit proces uitstekend. “Door alles bij één partij onder te brengen, scheelt het een hoop geregel. Zij zorgen voor de planning en houden je op de hoogte. Het is fijn om in zo’n drukke periode volledig ontzorgt te worden. Wanneer er wat moest worden aangepast in de planning was dit ook geen probleem. Het schuiven van bepaalde afspraken en leveringen werd in goed overleg gedaan, waarbij Uwnieuwbouwwoning flexibel was. Dat is echt een meerwaarde van Uwnieuwbouwwoning. Ook werd er direct gecommuniceerd over het afkitten en verven van de plinten, wat 1 jaar na oplevering zou plaatsvinden. Echter hoeft dat niet meer van ons. De afwerking is zó goed gedaan, dat wij het zo willen houden.”

Klantcase glasvliesbehang bij Rob & Lies
Vloerafwerking met PVC bij Rob & Lies

Uitstekende service

Voordat de afwerking van een nieuwbouwwoning daadwerkelijk van start kan gaan is het van belang dat er goede afspraken en keuzes worden gemaakt omtrent de vloer, het materiaal en eventueel de kleuren. Dit wordt bij Uwnieuwbouwwoning.nl vaak op afspraak in de showroom gedaan, zodat de klant een goed voorbeeld heeft van wat hij/zij kan verwachten. De adviseur gaat graag het gesprek aan om advies te geven over de bepaalde materialen en juiste keuzes voor uw woning.

Tijdens het bezoek van Rob & Lies bij de showroom werden zij geholpen door Mitchell. “Bij de afspraak in Deventer hebben wij met Mitchell gesproken, waar wij direct een goede klik mee hadden. Mitchell nam de tijd voor ons en heeft ons vele adviezen gegeven. Wat wij erg fijn vonden is de opstelling van de vloeren in de showroom. Hierdoor krijg je direct een goed beeld van hoe het eruit komt te zien. Nadat de keuze was gevallen op een vloer van VIVA floors, werd er vrijwel direct een offerte op maat gemaakt door Mitchell. Dit maakte ons, na eerdere ervaring, erg blij.”

Communicatie met Uwnieuwbouwwoning.nl

Een goede communicatie met de werknemers tijdens de werkzaamheden is ook van belang. Zo kan er worden ingespeeld op eventuele vragen en/of problemen die zich tijdens het proces voordoen. Rob en Lies zijn hier erg over te spreken. Lies vertelt: Je ziet echt dat de vaklieden vakbekwaam zijn. Het materiaal is één ding, maar als er dan ook nog vaklieden aan het werk zijn die hun vak verstaan en uitstekende kwaliteit leveren, dan is het precies zoals je had gehoopt. Verder verliep het contact ook goed met Uwnieuwbouwwoning. Wij konden altijd met onze vragen terecht en de planning liep zoals afgesproken. Zo kregen wij op tijd updates wat betreft de leveringen van de vloer. Voor ons is communicatie erg belangrijk en dat heeft Uwnieuwbouwwoning echt als goed opgepakt!.”

Het resultaat van de werkzaamheden

Benieuwd waarom Rob & Lies zo tevreden waren? Bekijk dan de onderstaande video

 

Bent u ook benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking of renovatie van uw huis kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak in de showroom!

"Wij zouden Uwnieuwbouwwoning zeker aanraden. En dat hebben wij ook al gedaan. Nadat onze onderburen het resultaat zagen, hebben zij direct contact met jullie opgenomen. " Rob Boesjes
Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen