Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Heeft u reeds een nieuwbouwwoning gekocht? Daar komt veel bij kijken! Zo moet u onder andere nadenken over de vloerafwerking. Gaat u bijvoorbeeld voor een PVC vloer of een gietvloer? De specialisten van Uwnieuwbouwwoning kunnen u adviseren! Wij leggen graag aan u uit wat de mogelijkheden voor vloerafwerking bij Uwnieuwbouwwoning zijn. Wilt u liever direct onze verschillende vloeren bekijken? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom

PVC vloeren

Onze collectie PVC vloeren bestaat verschillende vloeren van de merken Vivafloors en mFLOR. U heeft de keuze uit de volgende designs: Eiken, Naaldhout, Hongaarse punt, Visgraat, Kastanje, Hongaarse punt en Tegels. Op onze website Uwvloerafwerking.nl kunt u onze volledige collectie vloeren bekijken. Uiteraard kunt u natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze showroom. Onze PVC vloeren zijn bijna niet van echt te onderscheiden, waardoor uw vloer de uitstraling van een houten of betonnen vloer heeft. Bovendien bent u verzekerd van een slijtvaste vloer die ook nog eens waterbestendig is! Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment. 

Eiken PVC Vloer

Naaldhout PVC Vloer

PVC Vloertegels (Betonlook)

Visgraat PVC Vloer

Kastanje PVC Vloer

Hongaarse punt PVC Vloer

Gietvloeren

Gietvloeren zijn momenteel heel erg populair. Deze vloeren brengen gezelligheid in huis, en worden naadloos en strak afgewerkt. Hierdoor krijgt uw nieuwbouwwoning een moderne en industriële uitstraling. Onze gietvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en functionaliteiten. Zo kunt u kiezen voor een gemengde (blend) kleur of één (solid) kleur. Daarnaast hangt het type vloer ook af van de locatie waar u de vloer wilt laten leggen. Bekijk hier onze verschillende gietvloeren!    

Vragen over onze vloerafwerking mogelijkheden? 

Twijfelt u nog over de soort vloer die u in uw nieuwbouwwoning wilt leggen? Of heeft u vragen over een specifieke vloer uit onze collectie? Neem gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar. 

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE       BEZOEK ONZE SHOWROOM

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 44 beoordelingen