Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Heeft u reeds een nieuwbouwwoning gekocht? Daar komt veel bij kijken! Zo moet u onder andere nadenken over de vloerafwerking. Gaat u bijvoorbeeld voor een PVC vloer of een gietvloer? De specialisten van Uwnieuwbouwwoning kunnen u adviseren! Wij leggen graag aan u uit wat de mogelijkheden voor vloerafwerking bij Uwnieuwbouwwoning zijn. Wilt u liever direct onze verschillende vloeren bekijken? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom

PVC vloeren

Onze collectie PVC vloeren bestaat uit vijf verschillende vloeren. U heeft de keuze uit de volgende designs: Eiken, Naaldhout, New York Flooring, Visgraat en Tegels. Op deze website kunt u onze volledige collectie vloeren bekijken. Onze PVC vloeren zijn bijna niet van echt te onderscheiden, waardoor uw vloer de uitstraling van een houten of betonnen vloer heeft. Bovendien bent u verzekerd van een slijtvaste vloer die ook nog eens waterbestendig is! 

Gietvloeren

Gietvloeren zijn momenteel heel erg populair. Deze vloeren brengen gezelligheid in huis, en worden naadloos en strak afgewerkt. Hierdoor krijgt uw nieuwbouwwoning een moderne en industriële uitstraling. Onze gietvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en functionaliteiten. Zo kunt u kiezen voor een gemengde (blend) kleur of één (solid) kleur. Daarnaast hangt het type vloer ook af van de locatie waar u de vloer wilt laten leggen. Bekijk hier onze verschillende gietvloeren!    

Vragen over onze vloerafwerking mogelijkheden? 

Twijfelt u nog over de soort vloer die u in uw nieuwbouwwoning wilt leggen? Of heeft u vragen over een specifieke vloer uit onze collectie? Neem gerust contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar. 

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE       BEZOEK ONZE SHOWROOM

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht?

Voorkom dat u er alleen voor staat!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwbouwwoning! De komende periode is spannend, want er moeten veel keuzes worden gemaakt. Hoe fijn is het om hier samen met andere nieuw-bouwers uit uw nieuwbouwproject over te sparren? Zo staat u er nooit alleen voor! Benieuwd?

Bezoek onze community

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.