Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u recentelijk verhuisd? Of gaat u dit op korte termijn doen? Dan is het verstandig om alvast na te denken over het type wandafwerking dat u in uw woning zou willen. Er is tegenwoordig zo veel mogelijk voor de afwerkingen van uw wanden, dat u maar beter op tijd kan beginnen met oriënteren.

Misschien weet u al zeker dat u uw wanden glad gestukt wilt hebben om ze vervolgens te kunnen verven. Of wellicht heeft u uw zinnen gezet op mooi behang dat perfect past bij de rest van uw interieur. Heeft u nog geen enkel idee? Geen paniek! Wij zullen enkele opties voor u op een rijtje zetten.

Stuken van wanden

Het laten stuken van uw wanden is een optie die men vaak kiest. Het stukwerk zorgt er namelijk voor dat uw wanden er glad en verzorgd uitzien. Bovendien heeft u de keuze uit twee verschillende soorten stukwerk. In het ene geval wordt uw muur sausklaar gestukt. In dit geval worden uw wanden perfect glad afgewerkt. Dit is ook een ideale basis als u uw wanden hierna zou willen ‘sausen’, vandaar de naam van dit stukwerk.

De andere optie qua stukwerk is geschikt als u uw wanden na het stuken wilt laten behangen. Hiervoor raden wij behangklaar stukwerk aan. Uw wanden worden minder glad en secuur gestukt dan bij sausklaar stukwerk. De kosten voor dit type stukwerk zijn dan ook lager.

Behangen van wanden

Ook het behangen van muren wordt vaak gekozen als wandafwerking. Wij bieden glasvezel- en glasvliesbehang aan. Het verschil tussen deze twee type behang is de structuur. Glasvezelbehang is behang met een fijne tot grove structuur. Glasvliesbehang is glasvezelbehang met een egale structuur. Het is dus een kwestie van smaak wat u mooier vindt voor uw wanden. Vindt u het lastig om dat te bepalen op basis van alleen foto’s? Maak dan een afspraak om eens langs te komen in onze showroom. Daar kunt het behang eens in het echt bekijken.

Twijfelt u nog over het type wandafwerking dat u zou willen in uw woning? Of heeft u nog vragen waarmee we u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE       BEZOEK ONZE SHOWROOM

7 tips ontvangen om goed voorbereid de verbouwing in te gaan?

Voorkom ergernis, zorgen en onnodige kosten!

Bent u van plan om uw woning te laten verbouwen en hebt u besloten om de werkzaamheden uit te besteden? Een verbouwing is niet iets waar de gemiddelde Nederlander dagelijks mee bezig is. Een goede voorbereiding is essentieel om ervoor te zorgen dat een verbouwing vlekkeloos verloopt! Ontvang nu 7 gratis tips en ga goed voorbereid de verbouwing in!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors en Unipro.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl wij samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Vivafloors de beste keuze. Met de vloeren van dit merk is uwvloerafwerking.nl in staat om kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren te leveren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stuken van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stukwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.