Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Bent u recentelijk verhuisd? Of gaat u dit op korte termijn doen? Dan is het verstandig om alvast na te denken over het type wandafwerking dat u in uw woning zou willen. Er is tegenwoordig zo veel mogelijk voor de afwerkingen van uw wanden, dat u maar beter op tijd kan beginnen met oriënteren.

Misschien weet u al zeker dat u uw wanden glad gestuct wilt hebben om ze vervolgens te kunnen verven. Of wellicht heeft u uw zinnen gezet op mooi behang dat perfect past bij de rest van uw interieur. Heeft u nog geen enkel idee? Geen paniek! Wij zullen enkele opties voor u op een rijtje zetten.

Stucen van wanden

Het laten stucen van uw wanden is een optie die men vaak kiest. Het stucwerk zorgt er namelijk voor dat uw wanden er glad en verzorgd uitzien. Bovendien heeft u de keuze uit twee verschillende soorten stucwerk. In het ene geval wordt uw muur sausklaar gestuct. In dit geval worden uw wanden perfect glad afgewerkt. Dit is ook een ideale basis als u uw wanden hierna zou willen ‘sausen’, vandaar de naam van dit stucwerk.

De andere optie qua stucwerk is geschikt als u uw wanden na het stucen wilt laten behangen. Hiervoor raden wij behangklaar stucwerk aan. Uw wanden worden minder glad en secuur gestuct dan bij sausklaar stucwerk. De kosten voor dit type stucwerk zijn dan ook lager.

Behangen van wanden

Ook het behangen van muren wordt vaak gekozen als wandafwerking. Wij bieden glasvezel- en glasvliesbehang aan. Het verschil tussen deze twee type behang is de structuur. Glasvezelbehang is behang met een fijne tot grove structuur. Glasvliesbehang is glasvezelbehang met een egale structuur. Het is dus een kwestie van smaak wat u mooier vindt voor uw wanden. Vindt u het lastig om dat te bepalen op basis van alleen foto’s? Maak dan een afspraak om eens langs te komen in onze showroom. Daar kunt het behang eens in het echt bekijken.

Twijfelt u nog over het type wandafwerking dat u zou willen in uw woning? Of heeft u nog vragen waarmee we u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE       BEZOEK ONZE SHOWROOM

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 44 beoordelingen