Het droompaleis van: Sjoerd & Susanne

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wanneer uw nieuwbouwwoning opgeleverd wordt, wilt u er natuurlijk zo snel mogelijk in wonen. Vaak heeft u zelf al een goed beeld van hoe uw woning eruit moet komen te zien. Maar, u wilt natuurlijk wel een mooie, strakke, toekomstgerichte afwerking van uw woning. Dit was ook het geval voor Sjoerd en Susanne. Sinds 7 december zijn zij verhuisd, samen met hun drie kinderen, vanuit Vathorst, Amersfoort, naar de Baak van Wemeldinge.

"We hebben het huis in november 2018 al gekocht van de tekening. Nu het gebouwd en klaar is kunnen wij zeggen dat het huis echt heel lekker woont. Helemaal naar onze smaak en de ruimte is heel erg fijn!" Susanne

“We hebben het huis in november 2018 al gekocht van de tekening. Nu het gebouwd en klaar is kunnen wij zeggen dat het huis echt heel lekker woont. Helemaal naar onze smaak en de ruimte is heel erg fijn!” vertelt Susanne. Omdat zij de woning van de tekening hebben gekocht hadden zij alle ruimte en tijd om uit te zoeken wat zij qua afwerking van de woning zouden willen. Sjoerd vertelt verder: “In eerste instantie ben ik zelf bezig geweest om plannen te maken betreffende de indeling en inrichting, omdat ik dit erg leuk vind. Maar, ook ik kan niet alles. Daarom hebben wij ervoor gekozen de afwerking van de wanden, vloeren en trap door Uwnieuwbouwwoning te laten doen.”

Zodra een nieuwbouwwoning opgeleverd wordt, begint de afwerkfase hiervan. Tijdens deze fase moet u vaak veel beslissingen nemen die van belang zijn voor het toekomstbeeld van uw woning. Zo hebben Sjoerd en Susanne besloten de afwerking deels zelf op te pakken en de wanden, vloeren en trap uit te besteden aan Uwnieuwbouwwoning. “Via het internet ben ik terechtgekomen bij uwglasvezelbehanger.nl. Toen ik zag dat dit deel was van Uwnieuwbouwwoning ben ik verder gaan zoeken op die website. Hier zag ik dat zij een totaalpakket aan diensten aanboden en werd ik meteen enthousiast.

Het gemak dat alle afwerking door één partij kon worden gedaan was voor ons doorslaggevend. Na de richtofferte, die wij binnen één dag binnen kregen, hebben wij direct een afspraak gemaakt!” vertelt Sjoerd. Susanne voegt hieraan toe: “Wij wilden toen met onze beoogde planning de woning binnen 3 weken af hebben. De planning/ doorlooptijd van Uwnieuwbouwwoning sloot hier naadloos op aan.” Zo hadden zij de tijd om aan de gang te gaan met het maken van de meubels, terwijl Uwnieuwbouwwoning de afwerking verzorgde.

Voordat de afwerking van een nieuwbouwwoning daadwerkelijk van start kan gaan is het van belang dat er goede afspraken en keuzes worden gemaakt omtrent de vloer, het materiaal en eventueel de kleuren. Dit wordt bij Uwnieuwbouwwoning vaak op afspraak in de showroom gedaan, zodat de klant een goed voorbeeld heeft van wat hij/zij kan verwachten.

“Toen wij in de showroom kwamen kregen wij beide een goed gevoel. Er heerst duidelijkheid en er wordt goed advies gegeven.” vertelt Susanne. Sjoerd vertelt verder: “Wij hadden bewust voor een pvc-vloer gekozen. Echter, wanneer je hiernaar op zoek gaat verdrink je in de mogelijkheden van verscheidene fabrikanten en keuzes omtrent kwaliteit. Bij Uwnieuwbouwwoning boden zij ons één leverancier aan met verschillende keuzes. Hierin gaf Uwnieuwbouwwoning ons sturing. Dit maakte de showroom voor ons echt een meerwaarde.”

Tijdens de afwerking van de woning van Sjoerd en Susanne zijn zij goed op de hoogte gehouden over de voortgang en de planning. “Onze eigen planning was helaas tot twee keer toe uitgesteld, waardoor het voor Uwnieuwbouwwoning nog niet mogelijk was om bij ons aan de slag te gaan. Gelukkig is Uwnieuwbouwwoning erg flexibel en konden zij hun planning hier op aanpassen.

In totaal zijn zij hier drie weken bezig geweest. De behangers waren in totaal één week bezig, de vloerenlegger is hierna begonnen met de vloeren. Toen de vloeren eenmaal klaar waren heeft hij de trap verder afgewerkt.”

Daarnaast is een goede communicatie tijdens de afwerking van belang. Zo kan er ingespeeld worden op eventuele vragen en/of problemen die zich tijdens het proces voordoen. Sjoerd vertelt: “Tijdens de afwerking verliep alles prima. Wij hadden een leuk duo in huis. Zij waren erg relaxt en werkten erg hard. Wij hebben hier geen moment last van ondervonden en de communicatie verliep goed!” Susanne voegt hieraan toe: “Een van de redenen om voor Uwnieuwbouwwoning te kiezen was dan ook dat zij met eigen werknemers werken. Zij staan voor hun personeel garant, dus wij wisten ook dat zij kwaliteit zouden leveren.’’

“Wij waren erg tevreden met het eindresultaat. Het is echt heel mooi geworden en wij zijn er erg blij mee!” vertelt Susanne. Ze gaat verder: “Op het moment dat de vloeren erin liggen en de wanden gedaan zijn, dan zie je pas echt voor je hoe het huis wordt. Dan komen langzaam de meubels erin en dan bereik je het punt van verhuizen.

Wij hebben echt een goede basis van Uwnieuwbouwwoning gekregen.” Sjoerd vertelt: “In het vorige huis hebben wij onze wanden laten stuken, maar zagen wij al vrij snel scheurtjes. Wij hebben bewust niet gekozen om deze wanden te laten stuken, maar te behangen. Het ziet er heel mooi uit en is bijna niet te onderscheiden van echt stucwerk. Wij zijn dus echt tevreden met het eindresultaat!”

Over het antwoord op de vraag: “Zouden jullie ons aanraden aan anderen?” hoefden Sjoerd en Susanne maar kort na te denken. Volmondig zeiden zij: ‘’Ja en dat hebben wij ook al gedaan. Hierdoor zijn twee van onze buren ook naar Uwnieuwbouwwoning gegaan.” Sjoerd vertelt verder: “Echte verbeterpunten heb ik ook eigenlijk niet eens. Op het moment dat het behangen klaar was zocht Mitchell direct contact met ons. Hij vroeg ons of alles goed verlopen was en wat dat betreft was ook alles goed verlopen. Afspraken werden nagekomen, tijdig klaar en ook wanneer zij door files later waren maakten zij gewoon het werk af.” “Al met al een goede ervaring dus!” voegt Susanne hieraan toe.

Benieuwd naar Uwnieuwbouwwoning?

Bent u ook benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking van uw huis kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak in de showroom of bereken uw prijsindicatie!

 

Prijsindicatie aanvragen

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen