Op zaterdag 20 april is onze showroom in Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Klantcase: Het droompaleis van Jet en Odulf

9.3
395 beoordelingen

Langs komen in onze showroom? Plan een vrijblijvende afspraak.

 • Binnen 1 minuut geregeld!
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Droompaleis

Maak kennis met Odulf en Jet Eling. Woonachtig in Amersfoort was het stel op zoek naar een nieuw onderkomen. Door een goede timing van inschrijving sloegen zij hun droomwoning aan de haak. “Wij hebben waarschijnlijk op het juiste moment gekeken en erg mazzel gehad.” Na de oplevering in februari 2021 kwam in juni 2021 de afwerking aan bod. Deze lieten ze uitvoeren door Uwnieuwbouwwoning waarna zij terugkijken op een zeer succesvol verloop.

Uit handen nemen en proactief

Na de oplevering van hun woning ging het stel op zoek naar een afbouwbedrijf. Maar waar begint de zoektocht, als je beiden nog wat onbekend bent in de wereld van nieuwbouwwoningen? Jet vertelt: “Wij zijn gaan googelen naar verschillende afbouwbedrijven. Een partij die het meeste uit handen neemt, stond daarbij hoog op onze wensenlijst. Dit was een van de redenen waarom wij in gesprek gingen met Uwnieuwbouwwoning. Zij reageerden proactief, in tegenstelling tot andere partijen. Het werd daarom snel duidelijk: wij kiezen voor Deventer.”

"In de showroom van Uwnieuwbouwwoning werden wij gelijk hartelijk ontvangen en goed te woord gestaan" Odulf

Advies voor oneindige keuzes

Met eigen ogen zien, geeft toch de beste ervaring. Zo vonden ook Odulf en Jet. Na de website van Uwnieuwbouwwoning in zijn volledigheid te hebben bekeken, reisden zij af naar onze showroom in Deventer. “Wij wilden graag in het echt zien wat Uwnieuwbouwwoning allemaal aanbiedt. Eenmaal in de showroom aangekomen, werden wij gelijk hartelijk ontvangen en goed te woord gestaan. Medewerkers adviseerden ons over alle soorten en kleuren vloeren en muren. Deze hulp was zeker nodig, want de keuzes zijn oneindig. Al met al was het zeker de moeite waard om een bezoek aan de showroom te brengen!”

Klantcase

Van gestucte plafond tot gespoten zolder

Eenmaal alles uitgezocht en geregeld, kon het echte werk beginnen. “Netjes van tevoren kregen wij de planning met wanneer alles zou beginnen. Op dat tijdstip meldden de medewerkers van Uwnieuwbouwwoning zich. In goed vertrouwen lieten wij onze sleutels achter in onze nieuwe woning, zodat we allemaal onze eigen gang konden gaan. Het waren allemaal relaxte en aardige mannen die goed werk leverden.”

Vier weken lang werkte Uwnieuwbouwwoning aan de afwerking. Op de benedenverdieping realiseerden wij een gestucte plafond en gesausde wanden met glasvliesbehang. Vanaf deze verdieping tot aan de zolder werden ook de plinten en pvc vloer gelegd. Daarnaast hebben wij de trap een nieuwe kleur gegeven en hebben wij de gehele zolder voorzien van een mooie witte kleur.

Klantcase

Proactief handelen

“Ons contactpersoon Mitchell stond de gehele vier weken voor ons klaar. Bij elke tegenslag, al waren dit maar enkele, handelde Mitchell proactief en kwam hij zo snel mogelijk met een passende oplossing. Door overmacht kon bijvoorbeeld onze pvc-vloer niet op tijd geleverd worden. Mitchell regelde vervolgens een klikvariant in dezelfde kleur, waar wij erg tevreden over waren. Ook hierin zorgde Mitchell ervoor dat wij geen achterstand opliepen. Uwnieuwbouwwoning heeft zich dan ook keurig aan de geplande vier weken gehouden.”

Handjes dichtknijpen

Odulf en Jet kijken dankbaar terug en vonden deze grote verandering zeker de moeite waard. “Wij zijn heel blij dat Uwnieuwbouwwoning op ons pad kwam. De samenwerking voelde goed, evenals de interactie. Het heeft gewoon uitgepakt zoals we hoopten. Zeker wanneer wij dit vergelijken met vele buren, kunnen wij ons geen beter afbouwbedrijf wensen. We mogen onze handjes wel dichtknijpen dat alles vlekkeloos is verlopen dankzij Uwnieuwbouwwoning.”

Klantcase

Thuisgevoel

En het allerbelangrijkste: na alle afgewogen keuzes en turbulente momenten voelt het voor Odulf en Jet eindelijk echt als thuiskomen. “Toen in de laatste klusweek de muren klaar waren, was het echt óns huis. Wat was dat een prettig gevoel! Nu de nieuwe meubels steeds meer ons eigen worden, genieten wij van elk moment. Zo pakken wij elke ochtend al de eerste zonnestralen en zien we hem ondergaan tot laat in de zomeravonden.”

Bent u ook benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking of renovatie van uw huis kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak in de showroom!

Benieuwd naar Uwnieuwbouwwoning?

Bent u ook benieuwd wat Uwnieuwbouwwoning voor de afwerking van uw huis kan betekenen? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak in de showroom of bereken uw prijsindicatie!

 

Prijsindicatie aanvragen

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors