Op zaterdag 20 april is onze showroom in Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Nieuwbouwhuis

Wordt uw nieuwbouwhuis binnenkort opgeleverd? Dan breekt waarschijnlijk de afbouwfase aan, waarin er nog verschillende werkzaamheden nodig zijn om het huis bewoonbaar te maken. Wilt u een betrouwbare partij die de gehele afbouw voor u kan regelen, schakel dan Uwnieuwbouwwoning.nl in en u bent meteen klaar. Wij ontzorgen de complete afbouw van uw nieuwbouwwoning zodat u straks met een gerust hart uw nieuwe woning ingaat.

9.3
391 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Afbouw van uw nieuwbouwhuis

Voordat u daadwerkelijk kunt intrekken in uw nieuwe stekje, komt er nog veel kijken bij de afbouw van uw nieuwbouwwoning. Wij zijn gespecialiseerd in deze fase en zorgen dus dat onder andere trappen, vloeren en wanden helemaal in orde zijn. Uiteraard kunnen we tijdens de afbouw ook meteen voor u stucen. Weet u niet zeker wat er in uw geval allemaal moet gebeuren? Onze vakmensen vertellen u met plezier welke stappen er voor de afbouw van uw nieuwbouwhuis nodig zijn.

Wat zijn de voordelen van Uwnieuwbouwwoning.nl?

Met Uwnieuwbouwwoning.nl maakt u altijd een goede keuze als het gaat om de afbouw van uw nieuwbouwwoning. Met de beste materialen weten we elke woning tot een mooi eindresultaat te brengen. Ook als u specifiek wandafwerking, vloerafwerking of trapafwerking nodig heeft dan bent u bij ons aan het juiste adres. En dat door heel Nederland. Doordat we altijd wel in de buurt zijn, kunt u standaard rekenen op snelle communicatie en een flexibele planning. Probeer het zelf en neem contact op!

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Waarschijnlijk heeft u niet direct een beeld van de kosten die komen kijken bij het afbouwen van een nieuwbouwhuis. Omdat we begrijpen dat u niet voor verrassingen wilt komen te staan, kunt u bij ons eenvoudig en vrijblijvend een prijsindicatie aanvragen. Binnen enkele seconden ontvangt u deze in uw inbox. Ook kunt u natuurlijk een afspraak maken voor onze showroom, dan krijgt u ook direct een beeld bij onze diensten.

Bereken uw prijsindicatie

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Bereken uw prijsindicatie Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors