Nieuwbouw

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht? Gefeliciteerd! Het kopen van een nieuwbouwwoning is zonder twijfel een goede investering, maar dat niet alleen. Het geeft u de vrijheid om een woning naar wens in te richten. Uwnieuwbouwwoning.nl helpt u daar graag bij.

Onze specialisten werken uw wanden, plafonds, vloeren en trappen naar wens af. De adviseurs op kantoor zorgen ervoor dat de planning, communicatie en uitvoering vlekkeloos verlopen.

Lees meer!

 

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wandafwerking

Er is tegenwoordig zo veel mogelijk voor de afwerkingen van uw wanden, dat u maar beter op tijd kan beginnen met oriënteren! Heeft u echter geen idee waar u moet beginnen? Dan kunnen wij u informeren en adviseren over de verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor het stucen van nieuwbouw, het behangen van nieuwbouw of natuurlijk een combinatie van beide. Wilt u meer weten hierover? Ga dan naar de wandafwerking pagina!

Vloerafwerking

Het kiezen van een vloer kan een lastige opgave zijn. De vloer bepaalt namelijk voor een groot deel de uitstraling van uw woning! Onze collectie vloeren bestaat uit PVC vloeren en gietvloeren. Op de vloerafwerking pagina kunt u hier meer over lezen. Wilt u liever de verschillende mogelijkheden in real life bekijken? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom!

Trapafwerking

Een goed afgewerkte trap draagt niet alleen bij aan de uitstraling van uw woning, maar is ook erg belangrijk. Een trap is immers iets wat dagelijks vaak wordt gebruikt en moet daarom van goede kwaliteit zijn. Lees meer over de mogelijkheden op de trapafwerking pagina!

Volledige woning afwerken

Bij Uwnieuwbouwwoning.nl kunt u er, naast het afwerken van nieuwbouw muren, voor kiezen om uw complete nieuwbouwwoning te laten afwerken. Door alles onder een “dak” onder te brengen scheelt het u niet alleen in de portemonnee, het voorkomt ook stress. We zorgen ervoor dat alle soorten afwerking perfect op elkaar zijn afgestemd. Zo heeft u geen zorgen en maken wij van uw nieuwbouwhuis uw thuis.

Overige informatie

Naast de verschillende afwerkingen voor uw nieuwbouwwoning heeft u waarschijnlijk ook nog andere vragen. Want wat komt er nog meer kijken bij het kopen van een nieuwbouwhuis? En zijn er nog bijkomende kosten bij nieuwbouw? Ook daar kunnen we u over informeren! Neem contact met ons op of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. We staan graag voor u klaar!

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Bereken uw prijsindicatie Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen