Nieuwbouw stucen

Met het stucen van uw nieuwbouw woning kiest u voor een moderne uitstraling. Onze stukadoors zijn gespecialiseerd in het perfect egaal afleveren van wanden en plafonds. Zij zorgen ervoor dat het oppervlak spiegelglad is zonder oneffenheden. Op deze manier kunt u vervolgens de muur sauzen in een kleur naar keuze! 

Waarom uw nieuwbouw woning laten stucen?

 • Gladde en verzorgde wanden 
 • Duurzame afwerking 
 • Onze stukadoors hebben jarenlange ervaring 

Perfect afgewerkte wanden en plafonds? Lees snel verder! 

9.3
364 beoordelingen

Ontvang een vrijblijvende prijsindicatie

Welke woningtype heeft u?

 • Binnen 1 minuut aangevraagd
 • Direct in uw mailbox
 • 100% voor u op maat
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wandafwerking door middel van stucen

Stucwerk is een populaire vorm van wandafwerking. Dit zorgt er namelijk voor dat uw wanden er glad en verzorgd uitzien. U heeft voor nieuwbouw stucen de keuze uit twee verschillende soorten stucwerk. Deze lichten we beide graag toe. 

Sausklaar stucwerk

Kiest u ervoor om uw muren te sauzen in plaats van behangen? Dan zullen onze stukadoors sausklaar stucwerk leveren. Hierbij wordt het oppervlak spiegelglad opgeleverd, zonder oneffenheden. De werkzaamheden die wij hierbij uitvoeren bestaan onder andere uit het voorstrijken van uw muren en/of plafond, het aanbrengen van een gipslaag, afreien en sponzen en tot slot het afpleisteren. 

Nieuwbouw stucen in heel Nederland

Het maakt niet uit waar in Nederland u een woning heeft gekocht of wilt kopen, want Uwnieuwbouwwoning.nl is werkzaam in heel Nederland! Bekijk diverse nieuwbouwprojecten in Nederland en maak een afspraak wanneer u uw droomwoning hebt gevonden. Daarnaast kunnen wij naast het stucen van uw woning de volledige afbouw verzorgen. Zo heeft u één aanspreekpunt en één duidelijke planning. Tot slot werken wij alleen met de topproducten en leveren we 100% kwaliteit. Het bewijs? Lees de ervaringen van onze klanten! 

Interesse? Maak een afspraak of neem contact met ons op! 

Heeft u interesse in het laten stucen van uw nieuwbouwwoning? Of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem gerust contact met ons op! We staan graag voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken. 

Contact opnemen

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Bereken uw prijsindicatie Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors