Nieuwbouw wanden afwerken

De wandafwerking heeft een grote invloed op de uitstraling van een ruimte. Kiest u voor stucen, sauzen, behang of een combinatie hiervan? Wat u ook kiest, de specialisten van Uwnieuwbouwwoning.nl staan voor u klaar, met vakkennis, ervaring en topklasse materialen voor het afwerken van nieuwbouw wanden.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Waarom uw nieuwbouw wanden afwerken?

Nieuwbouw wanden afwerken doet u natuurlijk in de eerste plaats voor een mooi, stijlvol eindresultaat, om jarenlang woonplezier aan te beleven. Daarnaast kan afwerking ook een egaliserende en zelfs beschermende werking hebben op de ondergrond. Daar komt nog bij dat de waarde van uw woning stijgt door kwaliteit afwerking.

Wat kan Uwnieuwbouwwoning.nl voor u betekenen?

Misschien heeft u al een duidelijk idee over hoe u de wandafwerking wilt hebben. Maar ook als u het nog niet precies weet staan we voor u klaar. We geven u graag advies op maat voor het beste resultaat, perfect passend bij uw woonstijl. We zetten de mogelijkheden op een rij:

 • Stucen: door wanden te stucen komen ze er bijzonder glad en verzorgd uit te zien. Uwnieuwbouwwoning.nl levert sausklaar stucwerk, dat wil zeggen dat de wanden zo egaal zijn dat u er direct overheen kunt sauzen;
 • Behangen: bij ons kunt u terecht voor glasvezel- en glasvliesbehang. Het verschil zit ‘m in de structuur: glasvezelbehang is verkrijgbaar in een fijne tot een grove structuur, glasvliesbehang is egaal;
 • Sauzen: ideaal om uw eigen draai te geven aan de sfeer in een ruimte, sauzen kan namelijk in vrijwel elke kleur.

Daarom kiest u voor nieuwbouw wanden afwerken door Uwnieuwbouwwoning.nl

Uwnieuwbouwwoning.nl ontzorgt u graag in alle fases van de afwerking van de wanden van uw woning, van de juiste materiaalkeuze tot het aanbrengen en afwerken.

Met professioneel materiaal en vakmanschap realiseren wij uw woonwensen. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking, waar u nog jarenlang plezier van heeft.

Bij Uwnieuwbouwwoning.nl heeft u altijd één aanspreekpunt. We communiceren snel en helder, u weet altijd waar u aan toe bent. Wij werken door heel Nederland en hebben al honderden projecten tot een goed einde gebracht.

Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

Bent u benieuwd naar de kosten van nieuwbouw wanden afwerken? Vul onze prijsindicatie tool in en u ontvangt een duidelijke en complete prijsindicatie op maat binnen enkele seconden in uw mailbox. 

Wilt u een afspraak maken in onze showroom of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of stel direct uw vraag in onze chatbox!

Bereken uw prijsindicatie

Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen