Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Scanbehang

Scanbehang is de verzamelnaam voor behang met en zonder structuur. Onze specialisten brengen scanbehang gemiddeld binnen 3 dagen aan en zorgen hiermee voor perfect afgewerkte muren. Zij werken bovendien enkel met A-kwaliteit behang van ProGold. Heeft u speciale wensen voor uw wandafwerking? Onze adviseur staat voor u klaar! 

Waarom scanbehang laten aanbrengen door Uwglasvezelbehanger.nl?

 • Hoge kwaliteit 
 • Duurzaamheid
 • Snelle communicatie 

Meer weten over scanbehang? Lees verder! 

9.3
408 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Daarnaast is scanbehang erg stevig, waardoor er geen nieuwe beschadigingen in uw wanden zullen komen. Tot slot is scanbehang ook nog eens een stuk milieuvriendelijker dan andere typen wandafwerking. Zo bent u dus ook nog eens verantwoord bezig! Bent u al overtuigd?

Soorten scanbehang

Scanbehang is onder te verdelen in twee verschillende soorten: glasvezelbehang en glasvliesbehang. Deze twee soorten scanbehang zijn van elkaar te onderscheiden door hun structuur. Glasvezelbehang is te herkennen aan de structuur van het behang. Dit kan zowel een fijne structuur als een grove structuur zijn. Glasvliesbehang daarentegen is een egaal behang wat uw wanden een gestucte look zal geven. Op de structuur van het glasvezel- en glasvliesbehang na, zijn de twee soorten scanbehang identiek.

Onze professionals staan voor vakmanschap en kwaliteit, wat u terug zal zien in het geleverde resultaat. Daarnaast werken onze vakmannen enkel met 220 grams behang, dit bekend staan om de hoogwaardige kwaliteit. Kortom, als u ervoor kiest om onze medewerkers in te schakelen voor het aanbrengen van scanbehang, kunt u rekenen op een top resultaat wat nog jaren mooi zal blijven.

Kosten scanbehang

Wilt u meer weten over de kosten die het laten aanbrengen van scanbehang met zich meebrengt? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Op onze website heeft u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend, en gratis, een op maat gemaakte offerte aan te vragen. Om de prijsindicatie zo nauwkeurig mogelijk te kunnen maken, zullen wij u enkele vragen stellen over uw woning. Vervolgens zult u binnen enkele minuten een mail van ons ontvangen met daarin een prijsindicatie.

Prijsindicatie afbouw van uw nieuwbouwwoning

Wij ontzorgen u graag bij de complete afbouw van uw nieuwbouwwoning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwbouwwoning? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u altijd vrijblijvend een prijsindicatie op maat bij ons aanvragen. Deze ontvangt u binnen enkele minuten in uw mailbox.

Bereken uw prijsindicatie

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Bereken uw prijsindicatie Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors