Visgraat PVC vloeren

Bent u op zoek naar de juiste afwerking voor uw vloer? En vindt u het leuk als u vloer net wat anders is dan anders? Dan is een PVC vloer met een visgraat motief wellicht wat voor u. Het leuke visgraatpatroon geeft uw vloer een unieke look. Wat fijn is aan deze vloer, is het feit dat het de voordelen heeft van een pvc vloer, maar de looks van een echte houten vloer. In tegenstelling tot echte houten vloeren zijn PVC vloeren echter een stuk makkelijker in het onderhoud. Naast het gemakkelijke onderhoud zitten er nog meer voordelen aan PVC vloeren.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Voordelen PVC vloer

Naast het feit dat PVC vloeren dus makkelijk te onderhouden zijn, en dat ze beschikbaar zijn in verschillende aantrekkelijke designs zoals de visgraat PVC vloer, zitten er nog meer voordelen aan uw keuze voor een PVC vloer. Een van de grootste voordelen is het feit dat PVC vloeren erg lang meegaan. Ze hebben dus zeker een slijtvast karakter. Dat is ook een van de redenen waarom de vloeren populair zijn voor kantoorpanden, of andere plekken waar de vloer intensief gebruikt wordt.

Een ander voordeel van PVC vloeren is de duurzaamheid. Onze vloeren voldoen aan bepaalde eisen, waardoor u dus kunt rekenen op een milieuvriendelijk product. Wanneer u kiest voor een PVC vloer bent u dus ook nog eens verantwoord bezig!

PVC vloer collectie

De visgraat PVC vloer is slechts één van onze designs. Omdat iedereen natuurlijk een anders smaak heeft, bieden we de PVC vloeren aan in verschillende ontwerpen. Zo zit er voor iedereen wat bij! Op onze website heeft u de mogelijkheid om onze gehele collectie in te zien.

Mocht u nog vragen hebben over onze visgraat PVC vloer, of over een van de andere PVC vloeren uit onze collectie, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder met de vragen die u nog heeft.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:
  Prijsindicatie afbouw van uw nieuwbouwwoning

  Wij ontzorgen u graag bij de complete afbouw van uw nieuwbouwwoning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwbouwwoning? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u altijd vrijblijvend een prijsindicatie op maat bij ons aanvragen. Deze ontvangt u binnen enkele minuten in uw mailbox.

   

  Bereken uw prijsindicatie

  Showroom afspraak

  Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

  Wilt u eens langskomen? Maak eenvoudig een afspraak met één van onze adviseurs.

   

  Bezoek onze showroom

  Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
  Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen