PVC vloertegels (betonlook)

Bent u op zoek naar een prachtige betonlook vloer? Bekijk dan eens onze PVC vloertegels! Met deze tegels wordt er een eenheid gecreëerd in uw kamer. Onze specialisten lijmen de tegels namelijk zonder v-groef tegen elkaar. Dit zorgt ervoor dat de tegels niet van echt beton te onderscheiden zijn.

Wilt u meer weten over onze PVC vloertegels? Lees snel verder!

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat zijn de voordelen van PVC vloertegels?

PVC vloertegels brengen verschillende krachten met zich mee. Allereerst zijn de tegels zeer gemakkelijk in onderhoud, in tegenstelling tot een echte betonnen vloer. Daarnaast resulteren de PVC vloertegels in een sterke vloer. Dit zorgt er ook voor dat de vloer jarenlang mee gaat. Tot slot staat duurzaamheid bij ons centraal en voldoen al onze vloeren aan bepaalde eisen. Hierdoor kunt u rekenen op een milieuvriendelijk product.

Onze PVC vloeren collectie

Wij bieden een brede collectie aan diverse PVC vloeren, waarvan de tegels er slechts één is. Ook voor vloeren die niet van echt hout zijn te onderscheiden bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien bieden we deze aan in verschillende formaten, kleuren en dessins. Voor ieder wat wils! Wilt u de gehele collectie bekijken? Kijk dan op onze vloerafwerking website!

Mocht u nog vragen hebben over onze PVC vloertegels, of over een van de andere PVC vloeren, neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan graag voor u klaar!

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:
  Vraag een prijsindicatie aan! 

  Naast het leggen van PVC vloertegels kunnen wij de complete afbouw van uw nieuwbouwwoning verzorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u altijd vrijblijvend een prijsindicatie op maat bij ons aanvragen. Deze ontvangt u binnen enkele minuten in uw mailbox.

   

  Bereken uw prijsindicatie

  Showroom afspraak

  Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Daarom kan het veel toegevoegde waarde bieden om ons werk eerst in het echt te bekijken! Wij ontvangen u dan ook graag in onze showroom, waar we al uw specifieke wensen doornemen en u het werk van onze specialisten in het echt kan bewonderen.

  Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

   

  Bezoek onze showroom

  Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
  Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen