PVC vloer leggen nieuwbouw

Gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Dan moet er misschien eerst nog wel het een en ander gebeuren. De afbouw van zulke woningen is vaak nog niet compleet. Het kan goed zijn dat u nog een vloer moet kiezen voor uw nieuwe huis, en daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn namelijk experts in het leggen van PVC vloeren, zodat uw nieuwbouwwoning helemaal naar uw wensen wordt afgewerkt.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

PVC vloer leggen in een nieuwbouw woning

PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen vanwege hun strakke, moderne uitstraling. Hoewel het materiaal een stuk eenvoudiger is om mee te werken, is dit niet te zien aan de buitenkant. Onze PVC vloeren zijn namelijk niet te onderscheiden van een echte houten of betonnen vloer. Omdat natuurlijk niet iedereen dezelfde PVC vloer wilt in zijn nieuwe woning kunt u bij ons kiezen uit verschillende designs. Neem snel zelf eens een kijkje in de volledige collectie!

Waarom een PVC vloer laten leggen door Uwnieuwbouwwoning.nl?

Wanneer u uw nieuwe vloer laat leggen door onze professionals bent u ervan verzekerd dat het niet alleen vakkundig, maar ook snel en persoonlijk gebeurt. Onze vakmannen beschikken dankzij hun jarenlange ervaring over veel kennis op het gebied van vloerafwerking, en leveren daarom alleen maar het beste van het beste. Binnen een mum van tijd is de PVC vloer in uw nieuwbouwwoning gelegd en kunt u vloerafwerking van uw to do lijstje afstrepen.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:
  Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan!

  Bent u benieuwd naar de kosten van een PVC vloer leggen in uw nieuwbouw woning? Vraag dan heel gemakkelijk een vrijblijvende prijsindicatie aan! U hoeft slechts uw voorkeuren in te vullen en u ontvangt gelijk een overzicht van de kosten in uw mailbox. Wanneer u nog twijfelt over de vloerafwerking die u wilt voor uw nieuwbouwwoning kunt u ook altijd een bezoekje brengen aan onze showroom. We nemen tijdens uw afspraak graag al uw wensen door zodat we u kunnen voorzien van het beste advies.

   

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen