Sausklaar stucwerk

Strak afgewerkte muren zodat u deze vervolgens kunt (laten) sauzen? Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in sausklaar stucwerk! Bovendien kunt u ervoor kiezen uw wanden direct te laten sauzen in de kleur naar wens. Onze deskundige medewerkers werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings en ProGold. Bespreek uw wensen met onze adviseur! 

De kwaliteiten van Uwstukadoors.nl:

 • Werkzaam door heel Nederland 
 • Snelle communicatie
 • Duurzaamheid 

Wilt u meer weten? Lees gerust verder! 

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat is sausklaar stucwerk eigenlijk? Dit is een zeer goed afgewerkte ondergrond die geen oneffenheden meer bevat. Zo’n egale ondergrond is ideaal om te sausen. Vanzelfsprekend dient hiermee wel gewacht te worden totdat het stucwerk volledig droog is. Aangezien de ondergrond bij sausklaar stucwerk volledig egaal wordt afgewerkt, gaat hier meer tijd in zitten dan bij behangklaar stucwerk.

Kosten sausklaar stucwerk

Indien u uw wanden echter wilt sausen nadat het is gestuct, dan zouden we u wel echt aanbevelen om te kiezen voor sausklaar stucwerk. U wilt immers toch ook het beste halen uit hetgeen dat uw woning te bieden heeft? Daar hoort tenslotte ook een goede wandverzorging bij. Om een beter beeld te krijgen bij de kosten van het stucwerk kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Afspraak showroom

Twijfelt u nog over de afwerking van uw wanden? Hartstikke begrijpelijk. De vele mogelijkheden maken de keuze ook niet makkelijker. Om u te helpen bij het maken van een keuze, bieden wij de mogelijkheid om langs te komen bij onze showroom. In onze showroom heeft u de mogelijkheid om de wandafwerkingen in het echt te zien. Daarnaast kunt u bij onze medewerkers terecht voor vragen en advies. Klinkt dit interessant? Maak dan online een afspraak om eens langs te komen bij onze showroom. Wie weet tot snel!

Heeft u nog vragen over sausklaar stucwerk? Of heeft u een andere vraag op het gebied van stucen of wandafwerking in het algemeen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Bereken uw prijsindicatie Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem hieronder aan.
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen