Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Indien u ervoor kiest om onze vakmannen in te schakelen om uw wanden en/of plafonds te laten stucen, dan kunt u zelf bepalen wat er precies in uw woning gaat gebeuren. Wilt u dat er sausklaar stucwerk wordt aangebracht? Of bent u nog in de oriëntatiefase en weet u daarom nog niet wat voor stucwerk u zou willen in uw (nieuwbouw)woning?

Wat is sausklaar stucwerk eigenlijk? Dit is een zeer goed afgewerkte ondergrond die geen oneffenheden meer bevat. Zo’n egale ondergrond is ideaal om te sausen. Vanzelfsprekend dient hiermee wel gewacht te worden totdat het stucwerk volledig droog is. Aangezien de ondergrond bij sausklaar stucwerk volledig egaal wordt afgewerkt, gaat hier meer tijd in zitten dan bij behangklaar stucwerk. 

Kosten sausklaar stucwerk

 Indien u uw wanden echter wilt sausen nadat het is gestuct, dan zouden we u wel echt aanbevelen om te kiezen voor sausklaar stucwerk. U wilt immers toch ook het beste halen uit hetgeen dat uw woning te bieden heeft? Daar hoort tenslotte ook een goede wandverzorging bij. Om een beter beeld te krijgen bij de kosten van het stucwerk kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Afspraak showroom

Twijfelt u nog over de afwerking van uw wanden? Hartstikke begrijpelijk. De vele mogelijkheden maken de keuze ook niet makkelijker. Om u te helpen bij het maken van een keuze, bieden wij de mogelijkheid om langs te komen bij onze showroom. In onze showroom heeft u de mogelijkheid om de wandafwerkingen in het echt te zien. Daarnaast kunt u bij onze medewerkers terecht voor vragen en advies. Klinkt dit interessant? Maak dan online een afspraak om eens langs te komen bij onze showroom. Wie weet tot snel!

Heeft u nog vragen over sausklaar stucwerk? Of heeft u een andere vraag op het gebied van stucen of wandafwerking in het algemeen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

BEREKEN UW PRIJSINDICATIE          BEZOEK DE SHOWROOM

 

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen