Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Overweegt u om een PVC vloer aan te laten leggen in uw woning? Dan bent u niet de enige. PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit een modern interieur. Dat is gezien de vele voordelen van een PVC vloer, ook zeker niet gek. Onze professionals zijn in staat om een PVC vloer aan te leggen in uw woning. Zij zijn werkzaam in het hele land, dus ook bij u in de buurt! Waar wacht u nog op?

Voordelen PVC vloer

Het is niet voor niets dat veel mensen kiezen voor een PVC vloer. Hier zitten namelijk veel voordelen aan. Allereerst zien de vloeren er erg natuurlijk uit en maken ze vrijwel geen geluid wanneer er overheen wordt gelopen. Daarnaast zijn PVC vloeren perfecte warmtegeleiders, wat ideaal is als u vloerverwarming wilt. Een ander groot voordeel, is het feit dat de vloeren tegen water kunnen aangezien ze van kunststof zijn. Dit maakt het gemakkelijker om uw PVC vloer mooi en schoon te houden. Tot slot bent u verzekerd van een milieuvriendelijk product indien u ervoor kiest om een PVC vloer aan te laten leggen in uw woning. Zo bent u dus ook nog eens verantwoord bezig!

Showroom

Vaak horen wij van onze klanten dat ze moeite hebben met het maken van de juiste keuze op het gebied van vloerafwerking. Daar kunnen wij ons zeker wat bij voorstellen. U wilt immers een mooie vloer, waar u ook over een aantal jaar ook nog blij mee bent. Toch? Het is dan ook van belang dat u goed nadenkt voordat u de knoop doorhakt bij het maken van uw keuze. Wat hierbij zou kunnen helpen, is een bezoekje aan onze showroom. In onze showroom heeft u de mogelijkheid om onze PVC vloeren in het echt te bewonderen.

Indien u langskomt bij onze showroom, zal een van onze medewerkers voor u klaarstaan om u advies te geven en uw vragen te beantwoorden. Is dit wat voor u? Maak dan eerst een afspraak via onze website.

Heeft u nog vragen over onze PVC vloeren? Schroom dan niet om ons te bellen of mailen. Wij helpen u graag verder met uw vragen.

 

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 44 beoordelingen