PVC vloer leggen

Overweegt u om een PVC vloer aan te laten leggen in uw woning? Dan bent u niet de enige. PVC vloeren zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit een modern interieur. Dat is gezien de vele voordelen van een PVC vloer, ook zeker niet gek. Onze professionals zijn in staat om een PVC vloer aan te leggen in uw woning. Zij zijn werkzaam in het hele land, dus ook bij u in de buurt! Waar wacht u nog op?

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Voordelen PVC vloer

Het is niet voor niets dat veel mensen kiezen voor een PVC vloer. Hier zitten namelijk veel voordelen aan. Allereerst zien de vloeren er erg natuurlijk uit en maken ze vrijwel geen geluid wanneer er overheen wordt gelopen. Daarnaast zijn PVC vloeren perfecte warmtegeleiders, wat ideaal is als u vloerverwarming wilt. Een ander groot voordeel, is het feit dat de vloeren tegen water kunnen aangezien ze van kunststof zijn. Dit maakt het gemakkelijker om uw PVC vloer mooi en schoon te houden. Tot slot bent u verzekerd van een milieuvriendelijk product indien u ervoor kiest om een PVC vloer aan te laten leggen in uw woning. Zo bent u dus ook nog eens verantwoord bezig!

Showroom

Vaak horen wij van onze klanten dat ze moeite hebben met het maken van de juiste keuze op het gebied van vloerafwerking. Daar kunnen wij ons zeker wat bij voorstellen. U wilt immers een mooie vloer, waar u ook over een aantal jaar ook nog blij mee bent. Toch? Het is dan ook van belang dat u goed nadenkt voordat u de knoop doorhakt bij het maken van uw keuze. Wat hierbij zou kunnen helpen, is een bezoekje aan onze showroom. In onze showroom heeft u de mogelijkheid om onze PVC vloeren in het echt te bewonderen.

Indien u langskomt bij onze showroom, zal een van onze medewerkers voor u klaarstaan om u advies te geven en uw vragen te beantwoorden. Is dit wat voor u? Maak dan eerst een afspraak via onze website.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:
  Showroom afspraak maken

  Heeft u nog vragen over onze PVC vloeren? Schroom dan niet om ons te bellen of mailen. Wij helpen u graag verder met uw vragen.

  Bezoek onze showroom

  Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
  Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen