Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

PVC vloer nieuwbouw

Het mooie van verhuizen naar nieuwbouw is dat u start in een woning die u helemaal naar uw eigen wensen in kunt richten. Het brengt echter ook veel werk met zich mee, want vaak zijn nieuwbouwwoningen niet compleet afgebouwd. Een belangrijk punt is de vloer: vrij letterlijk de basis van uw woongenot. Zoekt u een vloer voor in uw nieuwbouwwoning, met een strakke design uitstraling, die ook duurzaam is en makkelijk in onderhoud? Een PVC vloer is een goed idee bij nieuwbouw

Uwnieuwbouwwoning.nl is gespecialiseerd in het leggen van PVC vloeren. Wij helpen u graag om van uw nieuwe woning uw droomhuis te maken.

9.3
409 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

PVC vloer: een goed idee bij nieuwbouw

Een PVC vloer ziet er prachtig uit en u loopt er zeer comfortabel op. Daarnaast heeft deze vloer nog veel meer praktische eigenschappen die het bijzonder geschikt maken voor elke nieuwbouwwoning. Een PVC vloer heeft een strakke en ruimtelijke uitstraling, en doordat het beschikbaar is in enorm veel verschillende dessins past het bij vrijwel elke woonstijl.

Zijn alle werkzaamheden achter de rug en woont u eenmaal naar tevredenheid in uw nieuwe woning, dan zit u waarschijnlijk niet op uitgebreide onderhoudswerkzaamheden te wachten. Een PVC vloer is onderhoudsarm en duurzaam. Anders gezegd: u hoeft er weinig tijd en energie aan te besteden en de vloer blijft jarenlang mooi.

PVC vloer in nieuwbouw, een specialisatie van Uwnieuwbouwwoning.nl

Het aanleggen van een PVC vloer in nieuwbouw is onze specialisatie. Het leggen van een PVC vloer is precisiewerk. Laat u het aan onze professionals over, dan bent u verzekerd van een perfect strakke vloer. Onze vaklieden hebben een schat aan kennis en ervaring en leveren uw vloer tot in de puntjes afgewerkt op. Daarna kunt u snel verder met uw to-do lijstje om uw woning verder in te richten.

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:


  Vraag gratis en vrijblijvend een prijsindicatie aan!

  Een PVC vloer plaatsen is een goed idee bij nieuwbouw. Wilt u een prachtige PVC vloer in uw nieuwbouw laten aanbrengen door Uwnieuwbouwwoning.nl? Vraag dan gratis een vrijblijvende prijsindicatie aan! Dat gaat makkelijk en snel: vul uw voorkeuren in en u ontvangt vrijwel direct een compleet en scherp overzicht in uw mailbox. Wilt u eerst meer informatie of heeft u vragen, maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. We nemen tijdens de afspraak graag de tijd om al uw vragen en wensen door te nemen en u een advies op maat te geven.

  Bereken uw prijsindicatie

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors