Kastanje PVC vloer

Op zoek naar een vloer die niet van echt hout te onderscheiden is? Neem dan eens een kijkje naar onze kastanje PVC vloer. Ons assortiment kastanje PVC vloeren bevat verschillende kleuren die allen perfect geschikt zijn voor gebruik in huis. Bovendien creëert u uw eigen stijl vloer met de authentieke uitstraling van een houten vloer.

Wilt u meer weten over onze kastanje PVC vloer? Lees snel verder!

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Voordelen van een kastanje PVC vloer

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het aanleggen van PVC vloeren, zo ook met onze kastanje PVC vloeren. Wij werken enkel met de topproducten van mFLOR, wat in een sterke en duurzame vloer resulteert. Daarnaast zijn PVC vloeren zeer gemakkelijk in onderhoud. Al met al een vloer met een echte houten uitstraling, maar niet met de ongemakken hiervan!

Onze collectie PVC vloeren

Wij bieden naast de kastanje PVC vloeren een brede collectie aan diverse PVC vloeren. Denk hierbij aan visgraat, eiken en zelfs betonlook vloeren. Bovendien bieden we deze aan in verschillende formaten, kleuren en dessins. Voor ieder wat wils! Wilt u de gehele collectie bekijken? Kijk dan op onze vloerafwerking website!

Mocht u nog vragen hebben over onze kastanje PVC vloer, of over een van de andere PVC vloeren, neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan graag voor u klaar!

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:
  Uw volledige afbouw laten verzorgen! 

  Naast het leggen van vloeren kunnen wij de complete afbouw van uw nieuwbouwwoning verzorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u altijd vrijblijvend een prijsindicatie op maat bij ons aanvragen. Deze ontvangt u binnen enkele minuten in uw mailbox.

   

  Bereken uw prijsindicatie

  Showroom afspraak

  Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Daarom kan het veel toegevoegde waarde bieden om ons werk eerst in het echt te bekijken! Wij ontvangen u dan ook graag in onze showroom, waar we al uw specifieke wensen doornemen en u het werk van onze specialisten in het echt kan bewonderen.

  Wilt u eens langskomen? Maak eenvoudig een afspraak met één van onze adviseurs.

   

  Bezoek onze showroom

  Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
  Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen