Hongaarse punt PVC vloer

Bent u op zoek naar de juiste afwerking voor uw vloer, maar wilt u net even iets anders dan normaal? Neem dan eens een kijkje naar onze Hongaarse punt PVC vloeren! Deze vloeren lijken veel op de populaire visgraat vloeren, maar zijn toch verschillend. Het verschil zit hem namelijk in de randen tussen de planken, deze zijn meer zichtbaar bij de Hongaarse punt vloeren. Deze authentieke uitstraling vindt u nergens anders! Bovendien worden de vloeren deskundig gelegd door onze specialisten met jarenlange ervaring.

Wilt u meer weten over onze Hongaarse punt PVC vloeren? Lees snel verder!

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat zijn de voordelen van een Hongaarse punt PVC vloer?

Naast de authentieke en luxe uitstraling genieten Hongaarse punt PVC vloeren nog vele andere voordelen. Zo zijn de vloeren gemakkelijk in onderhoud en slijtvast. Ook is vloerverwarming optioneel. Bovendien staat duurzaamheid bij ons centraal, wat resulteert in een milieuvriendelijke vloer. Al met al, een prachtige vloer met een houten uitstraling, zonder de ongemakken hiervan!

Bekijk onze volledige collectie

De Hongaarse punt PVC vloeren zijn slechts één variant uit onze brede collectie. We bieden verschillende vloeren aan in verschillende formaten, kleuren en dessins. Voor ieder wat wils! Wilt u de gehele collectie bekijken? Kijk dan op onze vloerafwerking website!

Mocht u nog vragen hebben over een van onze vloeren, neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan graag voor u klaar!

Uw volledige afbouw laten verzorgen! 

Naast het leggen van PVC vloeren kunnen wij de complete afbouw van uw nieuwbouwwoning verzorgen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u altijd vrijblijvend een prijsindicatie op maat bij ons aanvragen. Deze ontvangt u binnen enkele minuten in uw mailbox.

 

Bereken uw prijsindicatie

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Daarom kan het veel toegevoegde waarde bieden om ons werk eerst in het echt te bekijken! Wij ontvangen u dan ook graag in onze showroom, waar we al uw specifieke wensen doornemen en u het werk van onze specialisten in het echt kan bewonderen.

Wilt u eens langskomen? Maak eenvoudig een afspraak met één van onze adviseurs.

 

Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen