Eiken PVC vloeren

Op zoek naar eiken PVC vloeren? Wij bieden een breed assortiment aan met verschillende PVC vloeren! Denk hierbij aan diversiteit in de kleur, lengte en dikte van de planken. Hiermee creëert u uw eigen stijl vloer met de authentieke uitstraling van een echte houten vloer. Met jarenlange ervaring in het deskundig leggen van PVC vloeren zijn duurzaamheid en garantie gegarandeerd.

Wilt u meer weten over een eiken PVC vloer? Lees snel verder!

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Wat zijn de voordelen van een eiken PVC vloer?

Met een eiken PVC vloer creëert u de uitstraling van een echte houten vloer! Doordat de vloeren in verschillende designs beschikbaar zijn, zit er altijd wel iets tussen naar uw smaak. Daarnaast is een van de grote voordelen van een PVC vloer dat deze erg lang meegaat. Dit komt onder andere door de makkelijke onderhoud en het slijtvaste karakter. Bovendien voldoen onze vloeren aan bepaalde eisen, waardoor u dus kunt rekenen op een milieuvriendelijk product en een duurzame vloer.

Onze PVC vloer collectie

De eiken PVC vloer is slechts één soort uit onze collectie. Omdat iedereen natuurlijk een andere smaak heeft, bieden we de PVC vloeren aan in verschillende ontwerpen. Zo zit er voor iedereen wat bij! Op onze website heeft u de mogelijkheid om onze gehele collectie in te zien.

Mocht u nog vragen hebben over onze eiken PVC vloer, of over een van de andere PVC vloeren uit onze collectie, neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan graag voor u klaar!

Bekijk onze volledige PVC Vloeren collectie

Onze volledige collectie bekijken? Ontvang de brochures van Vivafloors & mFLOR:
  Prijsindicatie afbouw van uw nieuwbouwwoning

  Wij ontzorgen u graag bij de complete afbouw van uw nieuwbouwwoning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw nieuwbouwwoning? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u altijd vrijblijvend een prijsindicatie op maat bij ons aanvragen. Deze ontvangt u binnen enkele minuten in uw mailbox.

   

  Bereken uw prijsindicatie

  Showroom afspraak

  Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

  Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

   

  Bezoek onze showroom

  Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
  Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen