Trap bekleding

De bekleding van de trap is een belangrijk onderdeel van de afbouw van uw woning. U gebruikt de trap immers dagelijks. Wij kunnen uw trap op twee manieren bekleden: met PVC of met lakverf trapafwerking. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met beide manieren en bekleden uw trap op een deskundige wijze. Heeft u vragen? Onze adviseur beantwoordt ze graag! 

Waarom uw trap laten bekleden door Uwnieuwbouwwoning.nl?

 • Duurzaam
 • Flexibel 
 • Kwaliteit 

Wilt u meer weten? Lees dan gerust verder! 

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

PVC trapbekleding

Een van de mogelijkheden is het afwerken van uw trap met PVC trapbekleding. Een PVC trap ziet er erg natuurlijk uit, en zal amper onderscheiden kunnen worden van een echte houten of betonnen trap. Bovendien zitten er veel voordelen aan het gebruik van PVC, waardoor het een ideale ondergrond is voor de afwerking van uw trap. Zo is PVC slijt-en krasvast, kan het tegen vocht en heeft het een brandvertragende werking. Dat zijn slechts een aantal voorbeelden van de voordelen die zitten aan PVC trapbekleding.

Lakverf trapbekleding

Een andere mogelijkheid voor de bekleding van uw trap, is lakverf. Dit is uitermate geschikt wanneer u bij voorbaat al weet dat u uw trap in een bepaalde kleur wilt hebben. De lakverf is namelijk vrijwel in elke kleur te verkrijgen. U kunt hier meer lezen over lakverf als trapbekleding.

Weet u niet goed voor welke optie u moet gaan; ofwel PVC trapbekleding ofwel lakverf trapbekleding? Kom dan eens langs in onze showroom! Daar heeft u de mogelijkheid om de verschillende soorten trapafwerking in het echt te aanschouwen. Bovendien kunt u in onze showroom ook terecht voor advies van onze werknemers en heeft u natuurlijk de mogelijkheid om zoveel te vragen te stellen als u maar wilt. Wel dient u van tevoren een afspraak te maken. Dit kan eenvoudig via onze website.

Heeft u vragen?

Mocht u na het lezen van deze pagina vragen hebben over trapbekleding, dan kunt u ons altijd bereiken via ons online contactformulier. Ook kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen

Showroom afspraak

Wij begrijpen dat de afwerking van uw woning heel belangrijk is en dat u zich goed wilt informeren voordat u keuzes maakt. Wij ontvangen u daarom graag in onze showroom om al uw wensen door te nemen. Ook krijgt u natuurlijk de beste indruk van ons werk wanneer u van dichtbij kunt zien hoe uw droom wand, vloer of trap eruit ziet.

Wilt u eens langskomen? Maak hier dan eenvoudig een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Bezoek onze showroom

Afbouw uwnieuwbouwwoning. Showroom bezoeken?
Kom langs in de showroom van Uwnieuwbouwwoning
Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen