Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Is uw trap toe aan renovatie? Of wilt u gewoon eens wat anders voor uw trap? Daar kunnen wij u bij helpen. De vakmannen van uwtrapafwerking.nl zijn in staat om uw trap af te werken zoals u het wilt. U heeft verschillende opties, waardoor u uw trap perfect zal kunnen afstemmen op uw eigen smaak en interieur! Bovendien ontvangt u altijd garantie op de geleverde trapafwerking.

PVC trapbekleding

Een van de mogelijkheden is het afwerken van uw trap met PVC trapbekleding. Een PVC trap ziet er erg natuurlijk uit, en zal amper onderscheiden kunnen worden van een echte houten of betonnen trap. Bovendien zitten er veel voordelen aan het gebruik van PVC, waardoor het een ideale ondergrond is voor de afwerking van uw trap. Zo is PVC slijt-en krasvast, kan het tegen vocht en heeft het een brandvertragende werking. Dat zijn slechts een aantal voorbeelden van de voordelen die zitten aan PVC trapbekleding.

Lakverf trapbekleding

Een andere mogelijkheid voor de bekleding van uw trap, is lakverf. Dit is uitermate geschikt wanneer u bij voorbaat al weet dat u uw trap in een bepaalde kleur wilt hebben. De lakverf is namelijk vrijwel in elke kleur te verkrijgen. U kunt hier meer lezen over lakverf als trapbekleding.

Weet u niet goed voor welke optie u moet gaan; ofwel PVC trapbekleding ofwel lakverf trapbekleding? Kom dan eens langs in onze showroom! Daar heeft u de mogelijkheid om de verschillende soorten trapafwerking in het echt te aanschouwen. Bovendien kunt u in onze showroom ook terecht voor advies van onze werknemers en heeft u natuurlijk de mogelijkheid om zoveel te vragen te stellen als u maar wilt. Wel dient u van tevoren een afspraak te maken. Dit kan eenvoudig via onze website.

Mocht u na het lezen van deze pagina vragen hebben over trapbekleding, dan kunt u ons altijd bereiken via ons online contactformulier. Ook kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen. Wij helpen u graag verder.

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Of het nu gaat om behangklaar of sausklaar stucwerk, wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.4/10 - 44 beoordelingen