Huis sauzen

Heeft u een nieuwe woning gekocht, of wilt u uw huidige woning opknappen? In beide gevallen kunt u voor pittige, tijdrovende werkzaamheden komen te staan. Het sauzen van alle wanden en plafonds is daar een goed voorbeeld van. We zetten voor u op een rij wat er allemaal bij komt kijken wanneer u uw complete huis wilt sauzen.

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar

Stappenplan huis sauzen

Een huis sauzen vraagt om een goede voorbereiding. We zetten de belangrijkste punten voor u op een rij:

 • Sauzen kan in heel veel kleuren. Bedenk van tevoren welke kleuren u wilt gebruiken voor welke ruimte. 
 • Zorg naast de juiste verf in de juiste hoeveelheid ook voor de andere benodigdheden, zoals onder andere verfrollers, bakjes en afplaktape.
 • Plak de randen van het te schilderen oppervlak goed af. Zo voorkomt u dat verf die u op een muur wilt op het plafond komt, of andersom.
 • Na de voorbereiding kan het sauzen beginnen: werk vanuit het midden van een muur of plafond en rol de verf in regelmatige banen over het oppervlak.
 • Verwijder als u klaar bent met sauzen de schilderstape, die u langs de randen heeft aangebracht.

Wat zijn de kosten van een huis sauzen?

Voor het sauzen van een complete woning is geen vaste prijs te noemen. Het verschilt elke keer weer, door de totale omvang van de te schilderen oppervlakken en andere factoren. Bent u benieuwd naar de kosten van het sauzen van uw woning? 

Bij Uwnieuwbouwwoning.nl komt u nooit voor verrassingen te staan. Maak gebruik van onze prijsindicatietool. Vul uw gegevens in en u krijgt binnen één minuut een overzichtelijke en complete prijsindicatie in uw mailbox.

Uw huis laten sauzen door een professional

Een compleet huis sauzen is een enorme klus die u veel tijd en inspanning kost. Dan is het een prettig idee dat u het sauzen kunt uitbesteden aan Uwnieuwbouwwoning.nl. Uw huis laten sauzen door onze vakmensen biedt veel voordelen. U hoeft zelf niets te doen, terwijl wij zorgen een voor perfect gesausde woning. 

Daar komt nog bij dat sauswerk de ideale basis is voor de verdere inrichting van uw nieuwe of huidige woning. Professioneel aangebracht sauswerk geeft niet alleen de muren en plafonds, maar uw complete woning een nieuwe, frisse uitstraling.

Bezoek ook de showroom van Uwnieuwbouwwoning.nl

Het liefst wilt u natuurlijk van tevoren een idee krijgen van hoe het sauswerk eruit komt te zien. Maak daarom een afspraak in onze showroom! U kunt hier al onze producten bekijken en vragen stellen, onze medewerkers voorzien u graag van advies op maat. 

Huis laten sauzen? Neem contact op!

Wilt u uw huis laten sauzen door de vakmensen van Uwnieuwbouwwoning.nl? Heeft u hier vragen over of wilt u meer informatie? Neem contact met ons op! Bel naar 0570 57 36 63, stuur een e-mail naar [email protected] of ga naar onze contactpagina.

Bereken uw prijsindicatie

Mock-up inspiratie magazine Uwnieuwbouwwoning.nl

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen?

Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen