Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

In Arnhem is men gestart met het nieuwbouwproject Zuydereiland. Het bijzondere aan dit project is  dat u de mogelijkheid heeft om zelf te bepalen hoe uw droomhuis eruit komt te zien. Door de kubistische architectuur van de woning stelt u uw ideale thuis zelf samen. Wilt u een dakterras of een balkon? Of wellicht een zolder of extra woonlaag? Het kan allemaal. Op die manier kunt u dus uw perfecte woonplek creëren in Arnhem’s meest eigentijdse wijk. De vrijstaande huizen van dit nieuwbouwproject zijn gevestigd rondom een plas.

Heeft u een woning op het Zuydereiland gekocht? Dan is het van belang dat u ook nadenkt over de afwerking van uw woning. Bij de afwerking van een woning zijn vaak veel verschillende partijen betrokken, aangezien er veel moet gebeuren. Wij kunnen echter de gehele afbouw voor uw verzorgen, zodat u slechts met één partij contact hoeft te hebben hierover. Dat is wel zo makkelijk, toch?

Afbouw nieuwbouwwoning

Onze werknemers zijn in staat om de gehele afbouw van uw nieuwbouwwoning te realiseren. U kunt hierbij denken aan de afwerking van plafonds, muren, vloeren en trappen. Wij hebben verschillende specialisten die ieder hun eigen vakgebied hebben. U kunt kiezen uit verschillende pakketten. Wilt u meer weten over de kosten die de afbouw van uw nieuwbouwwoning met zich meebrengt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw nieuwbouwwoning kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u eens langskomen in onze showroom om inspiratie op te doen voor uw woning, en om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Bereken hier uw prijsindicatie

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen