Nieuwbouwproject Zuydereiland

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

In Arnhem is men gestart met het nieuwbouwproject Zuydereiland. Het bijzondere aan dit project is  dat u de mogelijkheid heeft om zelf te bepalen hoe uw droomhuis eruit komt te zien. Door de kubistische architectuur van de woning stelt u uw ideale thuis zelf samen. Wilt u een dakterras of een balkon? Of wellicht een zolder of extra woonlaag? Het kan allemaal. Op die manier kunt u dus uw perfecte woonplek creëren in Arnhem’s meest eigentijdse wijk. De vrijstaande huizen van dit nieuwbouwproject zijn gevestigd rondom een plas.

Heeft u een woning op het Zuydereiland gekocht? Dan is het van belang dat u ook nadenkt over de afwerking van uw woning. Bij de afwerking van een woning zijn vaak veel verschillende partijen betrokken, aangezien er veel moet gebeuren. Wij kunnen echter de gehele afbouw voor uw verzorgen, zodat u slechts met één partij contact hoeft te hebben hierover. Dat is wel zo makkelijk, toch?

Afbouw nieuwbouwwoning

Onze werknemers zijn in staat om de gehele afbouw van uw nieuwbouwwoning te realiseren. U kunt hierbij denken aan de afwerking van plafonds, muren, vloeren en trappen. Wij hebben verschillende specialisten die ieder hun eigen vakgebied hebben. U kunt kiezen uit verschillende pakketten. Wilt u meer weten over de kosten die de afbouw van uw nieuwbouwwoning met zich meebrengt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Bent u benieuwd naar wat wij voor uw nieuwbouwwoning kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u eens langskomen in onze showroom om inspiratie op te doen voor uw woning, en om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen