Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Nieuwbouwproject Tuyn van Palensteyn

Als u overweegt een nieuwe woning te kopen bij het nieuwbouwproject Tuyn van Palensteyn dan komt er veel op u af zoals het interieur, de financiën en de afbouw van uw woning. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl kunnen we u helpen met de afbouw, zoals vloer-, wand-, plafond- en trapafwerking.

Wilt u vooraf zien hoe uw afbouw van uw nieuwe woning eruit komt te zien? Neem dan een kijkje in onze showroom in Hoofddorp. Daar wordt u ook geadviseerd door één van onze specialisten.

9.3
408 beoordelingen
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips
Tuyn van Palensteyn

Over nieuwbouwproject Tuyn van Palensteyn

Het project Tuyn van Palensteyn bevat 63 huurwoningen en 56 koopwoningen. Deze woningen worden duurzaam gebouwd met daarbij zonnepanelen en bodemwarmtepomp. De Tuyn van Palensteyn wordt gebouwd in de wijk Palenstein in Zoetermeer. De gemeente heeft de ambitie om van Palenstein de eerste volledig aardgasvrije wijk te maken.

De verwachting is dat men in 2023 kunnen intrekken in hun nieuwe woning in de Tuyn van Palenstein.

Denk aan de afbouw van uw nieuwbouwwoning

Wanneer u een nieuwbouwwoning aanschaft, moet u ook denken aan de afbouw. Dit omvat onder andere:

Wandafwerking draagt bij aan de uitstraling van uw woning! Kiest u voor stucen of behangen? Bij Uwnieuwbouwwoning.nl kunt u kiezen voor stucwerk of behang als wandafwerking om de uitstraling van uw woning te verbeteren. Onze ervaren stukadoors en behangers werken alleen met topproducten om kwaliteit te waarborgen. Heeft u specifieke wensen? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Qua vloerafwerking zijn er vele mogelijkheden. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl heeft u diverse mogelijkheden voor vloerafwerking. Zo bieden wij PVC vloeren en gietvloeren aan. Onze PVC vloeren zijn vrijwel niet te onderscheiden van houten of betonnen vloeren en onze gietvloeren hebben een naadloze en strakke afwerking die bijdraagt aan een gezellige sfeer in huis. U kunt altijd rekenen op hoogwaardige kwaliteit top producten.

De afwerking van uw trap is van groot belang bij de afbouw van uw nieuwbouwwoning. Uwnieuwbouwwoning.nl biedt PVC en lakverf trapafwerking. PVC trapafwerking heeft als voordeel dat het geluiddempend is, terwijl lakverf een uitkomst biedt als u de trap in een bepaalde kleur wilt hebben.

Er zijn talloze mogelijkheden om uw plafond perfect af te werken. Bedenk dat het plafond vaak het grootste oppervlak in een ruimte is en daarmee veel invloed heeft op de sfeer. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl kunt u uw plafond laten stucen, uw zolderplaten laten afwerken en uw gipsplaten laten afwerken.

Uw collectief voordeel van Uwnieuwbouwwoning.nl

Het afbouwen van een woning kan complex zijn en veel keuzes met zich meebrengen, wat voor stress kan zorgen. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl helpen we graag deze problemen op te lossen en als buurt kunt u nog sterker staan. Door samen te werken met uw buren bieden wij financiële voordelen. Het bundelen van krachten in uw buurt kan resulteren in de volgende voordelen:

Voordeel 1: Vrijblijvende informatieavond met uw buurtgenoten

Wanneer 10 buurtgenoten online een prijsindicatie aanvragen bij Uwnieuwbouwwoning.nl, organiseren wij een gratis informatieavond in één van onze showrooms (Deventer, Hoofddorp of Oisterwijk).

Tijdens deze avond ontdekt u alle mogelijkheden en tips/tricks met betrekking tot de afwerking en afbouw van nieuwbouwwoningen.

Voordeel 2: Voordelen op onze werkzaamheden

Als u en uw buurtgenoten besluiten om samen te werken met Uwnieuwbouwwoning.nl, kunt u genieten van de volgende extra voordelen:

Burenvoordeel tabel uwnieuwbouwwoning.nl

Bezoek onze showroom in Hoofddorp

Maak een afspraak voor onze showroom in Hoofddorp om onze producten te bekijken en inspiratie op te doen. Onze adviseurs staan klaar om u te helpen en via de kalender op onze website maakt u eenvoudig een afspraak tot 17.00 uur. Als u ’s avonds wilt langskomen, kunt u een afspraak maken via 0570 57 36 63.

Showroom hoofddorp
Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors