Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Wilt u ook wonen in de buurt van de prachtige groene omgeving van Ede in een nog mooiere nieuwbouwwoning? Nieuwbouwproject Terra Silva biedt 43 schitterende nieuwe woningen in het hart van Ede, direct aan het park. Het project bestaat uit verschillende nieuwbouwwoningen. Het biedt zowel twee-onder-eenkapwoningen, semibungalows als vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils dus vlakbij de prachtige natuur van de Hoge Veluwe!

Ziet u het al helemaal voor u, wonen in nieuwbouwproject Terra Silva? Vergeet dan niet dat u ook moet nadenken over de afwerking van de nieuwbouwwoning. Dit kunt u door allerlei verschillende partijen laten doen, maar wij kunnen dit u ook uit handen nemen. Wij hebben alle specialisten in huis, waardoor planning en afstemming tussen verschillende partijen door u zelf niet nodig is. Wij verzorgen de perfecte afwerking van uw nieuwbouwwoning van A tot Z.

Benieuwd naar de kosten?

Bent u benieuwd naar hoeveel zo’n perfecte afwerking van uw nieuwe woning ongeveer zal kosten? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan via onze site. Vul simpelweg in welke van onze diensten u denkt nodig te hebben en wij sturen u zo snel mogelijk een passende prijsindicatie toe.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u nog geen idee heeft hoe u uw nieuwbouwwoning wilt laten afwerken. Wij adviseren u dan om eens langs te komen in onze showroom. Na uw bezoek aan onze showroom heeft u zoveel nieuwe ideeën opgedaan dat u de perfecte afwerking voor uw nieuwe woning in Ede al helemaal voor u kunt zien. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen