Nieuwbouwproject Terra Silva

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Wilt u ook wonen in de buurt van de prachtige groene omgeving van Ede in een nog mooiere nieuwbouwwoning? Nieuwbouwproject Terra Silva biedt 43 schitterende nieuwe woningen in het hart van Ede, direct aan het park. Het project bestaat uit verschillende nieuwbouwwoningen. Het biedt zowel twee-onder-eenkapwoningen, semibungalows als vrijstaande woningen. Voor ieder wat wils dus vlakbij de prachtige natuur van de Hoge Veluwe!

Ziet u het al helemaal voor u, wonen in nieuwbouwproject Terra Silva? Vergeet dan niet dat u ook moet nadenken over de afwerking van de nieuwbouwwoning. Dit kunt u door allerlei verschillende partijen laten doen, maar wij kunnen dit u ook uit handen nemen. Wij hebben alle specialisten in huis, waardoor planning en afstemming tussen verschillende partijen door u zelf niet nodig is. Wij verzorgen de perfecte afwerking van uw nieuwbouwwoning van A tot Z.

Benieuwd naar de kosten?

Bent u benieuwd naar hoeveel zo’n perfecte afwerking van uw nieuwe woning ongeveer zal kosten? Vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie aan via onze site. Vul simpelweg in welke van onze diensten u denkt nodig te hebben en wij sturen u zo snel mogelijk een passende prijsindicatie toe.

Het kan natuurlijk ook zijn dat u nog geen idee heeft hoe u uw nieuwbouwwoning wilt laten afwerken. Wij adviseren u dan om eens langs te komen in onze showroom. Na uw bezoek aan onze showroom heeft u zoveel nieuwe ideeën opgedaan dat u de perfecte afwerking voor uw nieuwe woning in Ede al helemaal voor u kunt zien. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen