Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

In de buurt van Deventer wordt gewerkt aan een schitterend nieuwbouwproject, genaamd Steenbrugge. Het project vormt een nieuw dorp, waardoor u in een prachtige, moderne woning kunt wonen. Tegelijkertijd kunt u genieten van heerlijke dorpse gezelligheid. Het nieuwe dorp zal maar liefst 400 nieuwbouwwoningen tellen, waaronder rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Heeft u al een woning in nieuwbouwproject Steenbrugge gekocht, of bent u dat nog van plan? Dan heeft u ongetwijfeld al nagedacht over de afwerking van uw nieuwe woning. Veel mensen vinden het lastig om alle verschillende partijen te benaderen en alle werkzaamheden op elkaar af te stemmen.

Complete afbouw door één partij

Uwnieuwbouwwoning.nl verzorgt wij de complete afbouw van woningen. Wij ontzorgen bewoners bij de volledige afwerking van plafonds, muren, vloeren en trappen. Voor elke taak hebben wij onze specialisten, wiens taken op elkaar zijn afgestemd. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle en correcte levering van optimale kwaliteit.

BEREKEN PRIJSINDICATIE

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning? Vraag dan een offerte aan, of neem contact met ons op. We bespreken graag uw wensen en de opties waar uw woning voor in aanmerking komt. Kom ook eens langs in onze showroom, om inspiratie op te doen voor uw nieuwbouwwoning.

BEZOEK SHOWROOM IN DEVENTER

 

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen