Voor de afbouw van uw gehele nieuwbouwwoning

Op steenworp afstand van Haarlem wordt een nieuwbouwproject van 880 woningen gerealiseerd. De woningen worden rond het winkelcentrum Schalkwijk gebouwd en zullen in 2020 klaar zijn. U kunt heerlijk ruim wonen en heeft alle benodigde voorzieningen om de hoek. Een interessante woonlocatie voor iedereen!

Zodra u besloten heeft om te verhuizen naar een dergelijk nieuwbouwproject moet u bedenken hoe u de afwerking van uw nieuwe woning gaat realiseren. Veel mensen zien op tegen de verschillende partijen waarmee ze contact moeten onderhouden en diverse werkzaamheden op elkaar moeten worden afgestemd.

Gelukkig voor u hebben wij voor alle taken onze eigen specialisten. Als u met ons in zee gaat hebt u dus maar 1 contactpersoon voor de complete afwerking van uw nieuwbouwwoning. Lees meer over afbouw om te zien wat wij kunnen betekenen voor de afwerking van uw plafonds, muren, vloeren en trappen.

Bereken hier uw prijsindicatie

Complete afbouw door één partij

Wilt u de kosten weten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Neem voor de mogelijkheden van uw woning contact op met ons. We bespreken dan graag hoe we van uw dromen werkelijkheid maken. Bent u er nog niet helemaal uit wat u wilt? Kom dan eens langs in onze showroom en kijk wat die zee van inspiratie voor u kan betekenen.

Waarom bij Uwnieuwbouwwoning.nl?

Eén aanspreekpunt

Wij werken uw complete nieuwbouwwoning af, u heeft dus één aanspreekpunt en één duidelijke planning.

Vakmanschap

Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring.

Kwaliteit

Wij werken alleen met de topproducten van Sigma Coatings, ProGold, Vivafloors, mFLOR en Arturo.

Duurzaamheid

Voorkom dat uw nieuwbouwwoning na enkele jaren haar uitstraling verliest door het gebruik van topproducten.

Onze diensten

Met het vakkundige team van Uwglasvezelbehanger.nl staat elke opdracht garant voor 100% kwaliteit. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren voor de afwerking van uw wanden werkt Uwglasvezelbehanger.nl samen met Sigma Coatings en ProGold.

Heeft u interesse in een PVC- of gietvloer? Dan is Uwvloerafwerking.n uw beste keuze. Met merken als Vivafloors, mFLOR en Arturo leveren we kwalitatief hoogwaardige, natuurechte vloeren.

Voor de afwerking van uw trap heeft u bij Uwtrapafwerking.nl de mogelijkheid om te kiezen tussen twee afwerkingen, namelijk PVC of lakverf. Om de beste trapafwerking te kunnen leveren werkt ook Uwtrapafwerking.nl samen met Sigma Coatings en Vivafloors.

Voor het stucen van uw wanden en plafonds is Uwstukadoors.nl de aangewezen specialist. Wij denken met u mee en kijken samen naar de beste oplossing voor de afwerking van uw wanden en plafonds.

Beoordeling door klanten: 9.1/10 - 51 beoordelingen