Op zaterdag 25 mei zijn onze showrooms in Deventer en Hoofddorp geopend >> Maak direct een afspraak.

Nieuwbouwproject Pracht Noorderhaven

Wilt u graag aan de IJssel in Zutphen wonen en bent u geïnteresseerd in het kopen van een Pracht Noorderhaven appartement? Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt er veel op u af. Zo moet u bijvoorbeeld nadenken over de financiën, de afbouw en uw interieur.

Gelukkig is Uwnieuwbouwwoning.nl gespecialiseerd in wandafwerking, vloerafwerking, trapafwerking en plafondafwerking. Met deze specialisaties kunnen wij u helpen met de afbouw van uw nieuwbouwwoning.

Neem een kijkje in onze showroom in Deventer en doe vast inspiratie op voor de afbouw van uw woning. Eén van onze specialisten denkt graag met u mee en voorziet u van goede adviezen voor de afbouw.

9.3
408 beoordelingen

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips
zuthpen noorderhaven nieuwbouwproject

Over nieuwbouwproject Pracht Noorderhaven

Pracht Noorderhaven bestaat uit drie appartementengebouwen. Met in totaal 80 appartementen. Er komen twee appartementen met zeven woonlagen en er komt één appartement met negen woonlagen. Op de bovenste verdieping van ieder appartementengebouw komen twee royale penthouses. In totaal komen er tien verschillende soorten appartementen variërend van 90m2 tot 192m2.

De Pracht Noorderhaven appartementen zijn gelegen op misschien wel het mooiste plekje van Noorderhaven in Zutphen. De appartementen kijken uit over de IJssel, weilanden en knotwilgen. Noorderhaven in Zutphen is van een industriegebied veranderd in een levendige nieuwe wijk met grote diversiteit aan woningen en Appartementen.

Laat uw Pracht Noorderhaven woning afbouwen door Uwnieuwbouwwoning.nl

Wanneer u voor Uwnieuwbouwwoning.nl kiest, krijgt u volledige afbouw van uw nieuwe woning. Wij zijn gespecialiseerd in ieder onderdeel van de afbouw, zo hoeft u niet met meerdere partijen te werken.

Wandafwerking

Voor de uitstraling van uw woning speelt wandafwerking een grote rol! Bij Uwnieuwbouwwoning.nl werken zowel behangers als stukadoors met jaren ervaring. Ook gebruiken wij alleen maar topproducten, waarmee wij u kwaliteit kunnen garanderen. Voor speciale wensen staan onze adviseurs altijd voor u klaar!

Vloerafwerking

Voor uw vloerafwerking is er een hoop mogelijk. Uwnieuwbouwwoning.nl biedt zowel PVC vloeren als gietvloeren aan. Onze PVC vloeren zijn bijna niet van echt te onderscheiden, waardoor uw vloer de uitstraling van een houten of betonnen vloer heeft.

Gietvloeren brengen altijd gezelligheid in huis en wij zorgen ervoor dat ze naadloos en strak afgewerkt zijn. Wij werken alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit om de strak afgewerkte vloeren te kunnen realiseren.

Trapafwerking

Ook de trapafwerking is een belangrijk onderdeel van de afbouw van uw nieuwbouwwoning, want de trap wordt dagelijks gebruikt. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl kunt u kiezen voor PVC of lakverf trapafwerking. Het grote voordeel van een PVC trapafwerking is dat het geluiddempend is, maar wanneer u uw trap in een bepaalde kleur wilt hebben is lakverf een echte uitkomst.

Plafond afwerking

Voor een perfecte plafondafwerking zijn er een hoop mogelijkheden. Een plafond is vaak het grootste oppervlak in je huis. Hoewel niemand continu naar het plafond kijkt, heeft het plafond wel veel invloed op de sfeer van een ruimte. Een goede afwerking van uw plafond is dus erg belangrijk. Uwnieuwbouwwoning.nl kan uw plafond stucen en uw zolderplaten en uw gipsplaten afwerken.

Bezoek onze showroom in Deventer

Maak een afspraak bij onze showroom in Deventer om zelf te ervaren hoe de afbouw eruit komt te zien. Bekijk onze producten, doe inspiratie op en krijg advies van één van onze adviseurs.

Voor afspraken zijn we standaard geopend tot 17.00. Via de kalender op deze pagina maakt u eenvoudig een afspraak met een van onze adviseurs.

Wilt u liever in de avond een bezoek brengen aan onze showroom? Ook dat is mogelijk! In dat geval vragen we u telefonisch een afspraak te maken via: 0570 57 36 63.

Medewerker geeft antwoord op de vraag ''wat is afbouw?''
Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:


  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

  Merken die wij gebruiken
  ProGoldmFLORArturoSigma CoatingsLogo vivafloors