Nieuwbouwproject Park Triangel

Direct advies ontvangen

Wij helpen u graag verder.
Prijsindicatie
 • Prijsindicatie direct in de mail
 • Advies volledig op maat
 • Telefonisch of digitaal advies
100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips

Nieuwbouwproject Park Triangel

Bent u op zoek naar een woning op een prachtige plek in Nederland? Neem dan eens een kijkje bij nieuwbouwproject Park Triangel! Park Triangel ligt in een schitterend groene en waterrijke omgeving vlakbij Waddinxveen, wat het een heerlijke plek maakt om te wonen. Wanneer u op het punt staat een nieuwbouwwoning te kopen is het belangrijk om ook alvast na te denken over de afbouw. Een nieuwbouwwoning wordt over het algemeen namelijk casco opgeleverd, waarbij u zelf de keuze heeft voor meerwerk. Denk hierbij niet alleen aan de keuken en de badkamer, maar ook aan de vloeren, wanden en trappen. Gelukkig kan Uwnieuwbouwwoning.nl u hierbij helpen! Van vloerafwerking tot trapafwerking; wij kunnen de volledige afbouw voor u verzorgen.

Over nieuwbouwproject Park Triangel

U vindt nieuwbouwproject Park Triangel in de driehoek van de Beijerincklaan, de Zuidelijke Rondweg en het spoor. De wijk bevindt zich vlakbij Waddinxveen, weidegebied het Gouwebos en weideveengebied ’t Weegje. Echter kunt u voor een dagje uit ook gerust dichter bij huis blijven. Ga bijvoorbeeld lekker wandelen in het park welke zich in het midden van de wijk gaat bevinden. Wilt u liever wel de grote stad in? Dan zit u met hooguit 30 minuten rijden in Rotterdam, Utrecht of Den Haag. En met het nieuwe treinstation heeft Park Triangel ook een goede aansluiting op het openbaar vervoer. Tot slot wordt Park Triangel een echte familiewijk. Er komen namelijk voorzieningen zoals scholen, een kinderopvang, sportgelegenheden en een speelpark. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u niet kan wachten tot de oplevering van de woning!

Complete afbouw door één partij laten verzorgen?

Wanneer u de sleutels van uw woning heeft gekregen kan de afbouw beginnen. Wilt u dit liever uitbesteden aan één team van specialisten? Kies dan voor Uwnieuwbouwwoning.nl! Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden van uw woning te bespreken. We kijken graag samen met u hoe we van uw nieuwbouwwoning uw droomhuis kunnen maken!

Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen