Nieuwbouwproject Nieuwe Rein fase II

Gaat u een nieuwe woning kopen in het nieuwbouwproject Nieuwe Rein fase II?Dan komt er veel op u af, zoals het interieur, de financiën en de afbouw van uw woning. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl kunnen we u helpen met de afbouw, zoals vloer-, wand-, plafond- en trapafwerking.

Bezoek onze showroom in Hoofddorp om vooraf te zien hoe uw afbouw eruit komt te zien en om advies te krijgen van onze specialisten.

100% kwaliteit
reactie binnen 24 uur
één partij, één aanspreekpunt
werkzaam in heel Nederland
500+ projecten per jaar
Wilt u zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontvang onze checklists & 7 tips! Download de 7 tips
Nieuwbouwproject Nieuwe Rein fase II

Over nieuwbouwproject Nieuwe Rein fase II

De Nieuwe Rein fase II is gelegen aan de oevers van de rivier de Oude Rijn. Deze woonwijk wordt gebouwd in Hazerswoude Rijndijk. Met deze plek woont u aan het Groene Hart en dichtbij de Randstad.

Met 102 nieuwe woningen is de verwachting dat de eerste inwoners in september 2023 kunnen intrekken.

Vergeet u niet de afbouw van uw woning?

Wanneer u een nieuwbouwwoning aanschaft, moet u ook denken aan de afbouw. Dit omvat onder andere:

Wandafwerking draagt bij aan de uitstraling van uw woning! Kiest u voor stucen of behangen? Bij Uwnieuwbouwwoning.nl kunt u kiezen voor stucwerk of behang als wandafwerking om de uitstraling van uw woning te verbeteren. Onze ervaren stukadoors en behangers werken alleen met topproducten om kwaliteit te waarborgen. Heeft u specifieke wensen? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Qua vloerafwerking zijn er vele mogelijkheden. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl heeft u diverse mogelijkheden voor vloerafwerking. Zo bieden wij PVC vloeren en gietvloeren aan. Onze PVC vloeren zijn vrijwel niet te onderscheiden van houten of betonnen vloeren en onze gietvloeren hebben een naadloze en strakke afwerking die bijdraagt aan een gezellige sfeer in huis. U kunt altijd rekenen op hoogwaardige kwaliteit top producten.

Een goede trapafwerking is van belang voor uw nieuwbouwwoning, gezien het dagelijkse gebruik. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl bieden wij PVC en lakverf trapafwerkingen aan. PVC heeft als voordeel dat het geluid dempt, terwijl lakverf een optie is als u de trap in een specifieke kleur wilt hebben.

Wilt u uw plafond perfect laten afwerken? Dan heeft u veel keuzemogelijkheden. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl zijn er verschillende mogelijkheden om uw plafond perfect af te werken. Aangezien het plafond vaak het grootste oppervlak in een ruimte is, heeft het veel invloed op de sfeer. U kunt kiezen voor stucwerk, afwerking van zolderplaten of afwerking van gipsplaten.

Uw collectief voordeel van Uwnieuwbouwwoning.nl

Het afbouwen van een woning kan complex zijn en veel keuzes met zich meebrengen, wat voor stress kan zorgen. Bij Uwnieuwbouwwoning.nl helpen we graag deze problemen op te lossen en als buurt kunt u nog sterker staan. Door samen te werken met uw buren bieden wij financiële voordelen. Het bundelen van krachten in uw buurt kan resulteren in de volgende voordelen:

Voordeel 1: Vrijblijvende informatieavond met uw buurtgenoten

Als 10 buurtgenoten online een prijsindicatie aanvragen bij Uwnieuwbouwwoning.nl, organiseren wij een gratis informatieavond in één van onze showrooms (Deventer, Hoofddorp of Oisterwijk).

Tijdens deze avond ontdekt u alle mogelijkheden en tips/tricks met betrekking tot de afwerking en afbouw van nieuwbouwwoningen.

Voordeel 2: Voordelen op onze werkzaamheden

Als u en uw buurtgenoten besluiten om samen te werken met Uwnieuwbouwwoning.nl, kunt u genieten van de volgende extra voordelen:

Burenvoordeel tabel uwnieuwbouwwoning.nl

 

Bezoek onze showroom in Hoofddorp

Wilt u vooraf eerst zelf ervaren hoe de afbouw eruit komt te zien? Maak dan een afspraak voor onze showroom in Hoofddorp. Hier ziet u onze producten, kunt u inspiratie opdoen en wordt u geholpen door één van onze adviseurs.

Voor afspraken zijn we standaard geopend tot 17.00. Via de kalender op deze pagina maakt u eenvoudig een afspraak met een van onze adviseurs.

Wilt u liever in de avond een bezoek brengen aan onze showroom? Ook dat is mogelijk! In dat geval vragen we u telefonisch een afspraak te maken via: 0570 57 36 63.

Nieuwbouwwoning
Checklist & 7 tips - Uwnieuwbouwwoning

Zonder zorgen uw woning laten afbouwen? Ontdek ons inspiratie magazine!

In ons magazine vindt u tips, tricks en producten die u helpen uw woning perfect af te werken. Vraag hem aan:
  In 4 stappen naar woongeluk

  Stap 1: vrijblijvende prijsindicatie

  Ontdek uw investering. Wij houden in onze prijsindicatie rekening met alle belangrijke elementen, deze is dus altijd op maat.

  Stap 2: kom langs in onze showroom

  Bezoek onze showroom en bespreek samen met een van onze adviseurs uw mogelijkheden.

  Stap 3: onze vakmensen gaan aan de slag

  Onze ervaren vakmannen werken met A-kwaliteit producten. Tijdens de uitvoering staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

  Stap 4: de oplevering van uw woning

  De woning wordt samen met een voorman opgeleverd. Door de combinatie van producten en vakmannen blijft u jarenlang plezier houden van uw woning.

  Persoonlijk advies? Ons team helpt u graag verder.

  Stel uw vraag aan de adviseurs van Uwnieuwbouwwoning.nl

  Wij helpen u met de complete afbouw van uw (nieuwbouw)woning.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze diensten, laat u inspireren en bereken uw investering.

   

  Prijsindicatie ontvangen